3 Online Dating Fouten te Vermijden

3 Online Dating Fouten te Vermijden

Terwijl u op het internet zoeken voor die speciale dame…de ene van je dromen…je soul-mate…de andere helft van jezelf, je kan doen een heleboel dingen goed. Helaas, je kunt ook veel dingen verkeerd….dingen die garant staat voor falen en een gebroken hart. In de “echte” wereld, agressief, veeleisende perfectie en zelfs little white lies zijn alle ingrediënten voor succes. Echter, diezelfde kwaliteiten zijn moordenaars wanneer je aan het daten bent online en off-line, ook voor die kwestie.

Er is een groot verschil tussen agressief of vertrouwen en te agressief, overmoedig, of gewoon smerig of slijmerig uit een vrouw ‘ s point of view. Als u te hard te duwen voor een face-to-face, u komt over als te agressief…misschien zelfs eng. Probeer te onthouden dat je niet probeert om het sluiten van een zakelijke deal en houden van de relatie vordert in een traag maar gestaag tempo. Geduld is de sleutel.

Niemand is perfect. We zijn allemaal gebrekkig in de een of andere manier…en dat geldt ook voor u, als goed. Als u verwacht dat de vrouw absoluut perfect en vraag dat, zul je altijd teleurgesteld worden. Veeleisende perfectionisme in je werk is één ding. Veeleisende perfectionisme van een vriend, collega of een dame die je interesseert, is niet alleen maar fijn. Het zal niet gebeuren. Verwachten gebreken en gewoon gaan met hen. Besluiten die u kunt leven en die u niet kunt.

Little white lies en valse fronten zal niet werken. Eerlijk te zijn vanaf het begin van een relatie. Schrijf uw profiel. Maak het interessant, maar maken geen valse verklaringen. De waarheid komt uiteindelijk toch. Als je zegt dat je een advocaat die een miljoen dollar per jaar verdient en je bent echt een elektricien die maakt ,000, moet je jezelf stellen voor het falen.

Vergeet niet…wees niet te agressief, verwachten ooit in de perfectie of een valse front.

[Voeg Uw Resource Vak Hier]

(Woorden: 318)