8 Types Van Vrouwen Te Voorkomen Dating

8 Types Van Vrouwen Te Voorkomen Dating

Een recente enquête bleek dat vijftig procent van de mannen date voor intimiteit. Mannen zijn op zoek naar dat “iemand” om de relatie met een potentiële partner voor het leven.

Er zijn vrouwen die een man moet vermijden dating. Hier zijn tekenen om op te letten:

1. De overdreven feministisch. Dit type vrouw aanvaardt en gelooft dat de mens de oorzaak is van al de pijnen en het lijden van een samenleving. Het is haar overtuiging dat vrouwen veel slimmer zijn dan mannen en zijn in staat om dingen te doen “de juiste manier”.

Mannen zouden niet willen wat tijd doorbrengen met deze soorten van de vrouwen, wat een man doet zal altijd negatief zijn voor hen. Ze kunnen nooit tevreden zijn met een man.

2. De material girl. Ze is gewoon voor het geld! Deze types van vrouwen “high maintenance”. Zij niet alleen verwachten, maar vaak is de vraag die een man moet voor de financiering van alle haar luxe in het leven. Aan haar, de man heeft de verantwoordelijkheid om te betalen voor diners, drankjes, excursies, sieraden, bloemen, enz. terwijl ze absoluut voelt dwang of schuld terug te doen.

Simpel gezegd, ze is een prostituee in vermomming. Ze is een hebzuchtig persoon, die geen perceptie van de gevoelens van anderen en van haar enige zorg is het bereiken van en het verkrijgen van de dingen die ze wil. Nooit voor de gek houden; sommige lijken echt leuk in het begin, totdat ze weten dat je alles zou doen voor hen. Dan is de vraag naar materiële dingen begint!

3. De hopeloze romanticus. Deze vrouwen leven in een perfecte wereld van de romantiek in zijn romans, waarin liefde en relaties zijn perfect en haar ‘ s nachts en shining armor zal altijd komen en ze leven nog lang en gelukkig.
Ze heeft altijd al verwend door haar en wordt beschouwd als een “prinses,” dus hebben geen idee van wat het echte leven is. Ze zal verwachten dat de man voor haar te zorgen, voortdurend en dat al haar wensen worden gegeven; zo niet, dan kan blijken te zijn een schreeuwende nag.

4. De boze meisje. Vergelijkbaar met de feministische, ze eigenlijk een hekel aan mannen. Ze kijken vaak neer op de mannen boekhouding met een lange lijst van alle onrecht en overtredingen van elke vent die ze allebei een relatie met. Haar mannen “kruipt”, “varkens.” en schokken. Deze vrouwen hebben kokend van woede op mannen die kunnen op elk moment ontploffen.

5. De onveilige Missen. Ze lijken zeer aangenaam, lief en meegaand op het eerste, de behandeling van mannen heel goed. Later, wanneer al haar diepste onzekerheden ga de oppervlakte, ze kunnen wel hinderlijk bellen de man die ze dateert al minstens tien keer op een dag, met de vraag waar ben je, of dat ze net gemist uw stem.

Deze vrouw vraagt meer frequente en hardnekkige geruststelling dat je van haar houdt en vind je haar aantrekkelijk; als gevolg van deze onzekerheid, ze zorgen continu over haar haar, make-up, kleding enz. Ze kunnen worden aanhankelijk, die constante aandacht en nadrukkelijk je kwelt met haar gedachten die je laat haar snel als je merkt dat iemand beter is.

6. De abstracte of ongrijpbare soort. Ze is romantisch, maar met een mysterieuze donkere kant. Ze is gekwetst in het verleden relaties en het ging niet over. Deze slechte ervaringen rijden haar naar onbewust blijven weg van of schade aan haar nieuwe relatie.

Ze zal zeer frustrerend om te gaan met, als in het eerst, ze toont veel belangstelling voor de man, echter loopt zeer snel; zij zal herhaal deze cyclus opnieuw en opnieuw. Ze zullen datum en flirten met de man, maar zal erop aandringen dat ze beide blijven als vrienden.

7. De wanhopige Missen. Ze is wanhopig om te trouwen. Ze hoeft niet te weten van de mens; ze wil gewoon om hem te vangen en hem naar de dichtstbijzijnde altaar!

8. De controlerende type. Ze kan zeer vervelende in een zeer subtiele manier, maar wanneer u in de gelegenheid, zal elke fase van het leven van een man. Ze zal altijd een “zeggen” wat de mens draagt, waar moet de man gaan, die moet de man praten, die kan een mens hebben als vrienden, wat een mens kan en niet kan eten; in alles! De man kan niet aandringen op zijn eigen rechten, of anders zal er geen seks, veel huilen, schreeuwen, steenbolk en alles dus de man zal geven.

Voor alle mannen, let op!