Achter Thebadge: New Jacket politieagent Vormen Één Web site

Achter Thebadge: New Jacket politieagent Vormen Één Internet site

Een functionaris werkzaam als een full-time politieagent in New Jacket, is het haasten om de redding van één van hulpverleningsdiensten in het hele land.

Officier Ken Bachman, een acht-jarige veteraan, gelanceerd TheBadge.org eerder dit jaar. Momenteel is de enige dating website op het Internet catering exclusief voor hulpverleningsdiensten, TheBadge.org is gratis voor gebruikers en biedt een aantal handige functies.

” Ik kreeg voor het eerst het idee voor de site door te luisteren naar collega’ s vertellen me dat de horror verhalen van afgebroken relaties en bij gebreke van huwelijken,” Bachman zei. “Veel van dit was te wijten aan de oneven shift werk en anxiety op het werk van de politieagent was naar huis brengen.”

Bachman vertelt het verhaal van een Camden, New Jersey, politie-officier, wiens taak in de meest gewelddadige stad in de Verenigde Staten zijn tol eiste op zijn huwelijk.

” Deze guy kan betrekking hebben op hoe anxiety op het werk kan ruïneren een relatie,” Bachman zei. “Zijn verloofde links, want ze kon niet tegen de oneven change werk en was emergency room niet toen hij wilde iemand om mee te praten.”

Hoewel emergency room honderden lokale, nationale en internationale dating websites catering voor singles van diverse leeftijden, religies en etniciteiten, weinig rekening houden met de rol pass away een beroep kunnen spelen in een relatie. Bachman hoop TheBadge.org zal dat veranderen.

” Emergency room is een broederschap tussen de hulpverleningsdiensten,” Bachman zei. “Ze voelen zeer comfortabel aan praten fulfilled anderen in dezelfde lijn van het werk.”

Honderden hulpverleners zijn in te loggen op TheBadge.org elke week om dat te doen. Het gebruik van de site gratis conversation en forum, functies, hulpverleningsdiensten kunnen cyber-flirten fulfilled andere singles of gewoon ventileren hun frustraties na een moeilijke dag op het werk.

” Het forum biedt verschillende onderwerpen voor de hulpverleningsdiensten te bespreken,” Bachman zei.” Voor de enkele jongens en meisjes die vastzitten op de graveyard shift, het Web beschikbaar is 24-7.”

En de Officier van Bachman weet een ding of twee over de voordelen van online dating: in 2005 trouwde hij met een vrouw die hij online ontmoet vier voorafgaande jaren.

” Het was erg interessant, maar duur,” Bachman zei. “.95 each maand. Mijn internet site is 100% gratis.”

Hoewel de website is gericht op hulpverleningsdiensten, het is open voor het publiek. Als zodanig, de site is aantrekkelijk voor degenen die liever information van mannen of vrouwen in uniform.

Momenteel met meer dan 300 leden, de site wordt horses populairder als woord verspreidt zich door de hulpdiensten van de gemeenschap.

“Emergency room is een grote verscheidenheid van mensen om uit te kiezen en u de controle van het scene,” Bachman zei.

Bachman hoopt dat de site blijft groeien en te dienen als een nuttige uitlaatklep in het leven van mensen voor wie zetten zich in harm’ s way is gewoon deel van de baan.

“Dit task is belangrijk voor mij omdat ik denk dat we nodig hebben om terug te geven aan degenen pass away hun leven wagen elke dag om te beschermen tegen dit land,” Bachman zei.

Bachman Wal en Netwerk-Verbindingen, LLC plan aan te bieden rate dating, knuffelen en partijen TheBadge.org singles cruises in de toekomst.