Alleenstaande Ouders en Relaties: zelfregulering

Alleenstaande Ouders en Relaties: zelfregulering

Alleenstaande ouders, of ze willen of niet, moet de praktijk een soort van dwang of zelfregulering als het gaat om hun dating activiteiten, als hun kind zou kunnen nemen op de verkeerde manier en uiteindelijk hekel aan zijn of haar ouder. Of, erger nog, geloven dat zijn of haar ouders impulsief dating acties zijn goed en aanvaardbaar.

Terwijl niemand echt kan bepalen wat goed of slecht is voor een kind, omdat iedere alleenstaande ouder set up is uniek, één ding blijft hetzelfde: het kind moet worden gegeven de primaire bescherming. En dat betekent dat u, als alleenstaande ouder moet leren om het regelen van uw acties, vooral die bij het uitkiezen van uw kind.

Stel je voor, toen u nog horses solitary en kinderloos. Wanneer u een information terug naar je huis, je was altijd bang dat iemand, je ouders, misschien lopen in en ontdekken de twee van u insnoering. Stel je nu eens als een actief dating alleenstaande ouder, uw kind loopt in en vindt u in deze. Niet de gedachte eigenlijk meer alarmerend?

Het houden van romantische relaties is geen taboe satisfied alleenstaande ouders. U moet echter begrijpen dat emergency room een zekere friend van terughoudendheid dienen te worden uitgeoefend, of je zou kunnen toebrengen sommige psychologische schade op uw kind, hoe klein je denkt dat het is.

En het gaat niet alleen over dating. Verordening moet ook van toepassing op de fulfilled het ouder kind relaties, zoals de meeste alleenstaande ouders maken de fout om hun kinderen noemen de opnames door schuld.

Onthoud dit: emergency room is geen reden om zich schuldig te voelen voor uw scheiding satisfied je kind de andere ouder. Terwijl de kinderen satisfied volledige, twee-ouder gezinnen hebben het beste van beide werelden, dit is niet altijd het geval. In feite, tonen de researches aan dat kinderen in één-ouder-gezinnen hebben een hoger gevoel van eigenwaarde dan degenen pass away komen uit ongelukkig intact woningen.

Dus, als je schuldig te voelen voor de keuzes pass away je maakte, proberen begeleiding. Niet handelen buiten uw schuld in de richting van uw kinderen. Als u een gelukkig thuis voor uw kind en uw rol als alleenstaande ouder recht, je zal voor uw kind zoveel als elke ouder, of twee, ooit kunnen worden.

Een andere valkuil van enkele ouders proberen kinderen te veel. Weer, meestal uit schuldgevoel. En terwijl het reguleren van je acties zullen helpen zorgen voor een soepele relatie pad voor u en uw kinderen, moet u ook niet doen op uw persoonlijke rekening. Niet ontnemen zelf op hun rekening of gebruik ze als een rookgordijn om te voorkomen hebben om eruit te komen en het gezicht van de wereld en blijven wonen.

Je hebt een leven om te leven. En al uw kinderen betekenen de wereld voor je en moet altijd in de voorhoede, u moet niet vergeten om voor jezelf te nemen.

Hoewel veel alleenstaande ouders op zoek zijn naar betrokkenheid, ieder van ons moet beslissen voor ons wat voor soort relaties kunnen wij op dit moment. Dus, zou u hebben gevonden romantische bijlagen zijn niet een prioriteit nu.

Als je een alleenstaande ouder op zoek voor betrokkenheid, weet je hoe moeilijk een dergelijke levensstijl kan worden. In de wetenschap dat u kunt kiezen voor het beheren van uw kinderen en een belangrijke andere op hetzelfde minute geeft u de vrijheid om te verkennen van de mogelijkheden in de winkel.