Bij Het Vernieuwen Van De Relatie: Stel De Gewone Data

Bij Het Vernieuwen Van De Relatie: Stel De Gewone Data

Een groot deel van het plezier van een gezellige date in het vooruitzicht. We hebben een datum voor de vrijdag avond en we denken er over de hele week. We denken over wat we dragen, waar wij gaan, wat zullen we eten, wat zullen we zeggen en doen. We zijn van plan over hoe lang het zal duren om klaar te zijn en of we te laat werk een paar minuten te vroeg.

Als we in een relatie, we stoppen dating. We zien elkaar natuurlijk veel meer dan we deden in onze dating dagen. Bij het begin van het leven samen, we hebben nog steeds dat gevoel van anticipatie voor het zien van dat geliefde gezicht. Wij snel naar huis om de belangrijkste persoon in onze kleine wereld.

Na jaren samen zijn we gewend aan de routine. We kunnen genieten van het zien van de anderen zo veel als altijd, maar de spannende afwachting geworden genormaliseerd. We raken gewend aan de levens die we samen hebben gemaakt.

We moeten om te beginnen met daten weer. We moeten te maken van speciale evenementen die we kunnen kijken ernaar uit om met scherp genieten. Denkt na over wanneer je voor het laatst een vakantie of een reis plezier. De dagen en weken voorafgaand aan het waren tijden van stijgende opwinding en planning; we zagen het in onze mind ‘ s eye lang voordat het plaatsvond. Nadat het voorbij was, hebben we genoten van het herinneren van de dingen die we hadden gezien en gedaan, stiekem glimlachen om het plezier dat we hadden en de gratis gevoelens die we ervaren hadden.

Dezelfde geest-het stimuleren van de resultaten die worden verkregen, zij het in mindere mate, maar met meer frequentie, in de planning van kleine gebeurtenissen met onze partner.

Een lunch of diner datum op een bijzondere plaats kan worden, iets wat wij verheugen ons op voor een lang gelukkig week. Een datum om te gaan bowlen, of dansen, of golfen, het kan worden ingesteld op verschillende dagen van tevoren. Plan in wanneer je gaat zien dat speciale film of een concert bijwonen.

Een gebeurtenis simpelweg nodig is om speciaal te zijn, het hoeft niet duur te zijn. Plan een bezoek aan de fast food-keten waar u uw eerste date. Neem bezoeken aan de lokale hotels om te zien welke de beste gratis hors d ‘ oevres bij happy hour. Voldoen aan een museum of een galerie voor een wandeling samen.

Stuur je de honing een speciale uitnodiging per kaart of e-mail. Adviseren dat er geen “betreurt” aanvaardbaar zijn. Bereid je voor op de date zo zorgvuldig alsof het uw eerste bijeenkomst en worden op uw beste gedrag als je in die heerlijke dans van het baltsgedrag.

Wanneer je vrienden de vraag waarom je in zo ‘ n goede bui de laatste tijd, gewoon een glimlach en vertel ze dat je leven is zo speciaal dat er geen tijd over om te worden chagrijnig.