College Dating

College Dating

Hallo iedereen!

College dating blijkt zeer belangrijk te zijn in de tijdsspanne van het leven van iemand, of het nu de lijst van mensen die ze aangesloten zijn of de persoon voor wie ze trouwde. Ik weet meer vrienden die gekoppeld omhoog en bleef in combinatie tijdens een ontmoeting op de universiteit. Ik ben net afgestudeerd aan Bentley College in de buurt van Boston, MA en ik realiseer me dat de kans op succes door het vinden van je ware liefde in het College.

Mijn verhaal begint als een tweedejaarsstudent aan de universiteit. Ik woon in een kamer met 7 andere jongens, ik weet dat het klinkt als veel, maar eigenlijk was het heel ruim en een hoop lol. Een weekend was ik uitgenodigd om uit te gaan voor Thaise eten in het centrum van Boston, die interessant genoeg is het restaurant afgebrand twee weken later. Wij opgestapeld in mijn vriend ‘ s SUV met een hoop andere vrienden. Dit ene meisje op de achterbank heb ik nog nooit ontmoet.

Hoe dan ook, door de nachten einde ik was comfortabel om mezelf te zijn om haar heen, en de een of andere manier uiteindelijk het maken van haar haar broek plassen, terwijl ik een compleet gek van mezelf. Dat is dus waar het allemaal begon. Bijna 3 jaar later zijn we nog steeds samen, en krijgen samen met verschillende groepen vrienden geproduceerd enkele andere ‘enkele vrienden’ hangen we rond met een vandaag.

Mijn punt is dat nu dat ik van de hogeschool, zie ik dat deze grote bijeenkomst van vrienden gebeurt alleen in het college. Nu ben ik van college de meeste van de tijd dat ik samen met vrienden nooit heeft verschillende groepen. Het lijkt erop dat op vrijdag avond hangen we rond met een groep, terwijl op zaterdag gaan we te hangen met totaal verschillende mensen, zonder enige mogelijkheid voor de toevallige ontmoeting van twee mensen.

Zo ver ik weet een aantal oudere mensen dan ik die nog iemand te vinden na al die jaren gewoon omdat ze niet de gelegenheid te baat nemen in het college te vinden voor iemand speciaal.

Ik heb ergens gelezen dat als een meisje niet trouwen door de leeftijd van 30 de kans van haar trouwen daalt enorm. Het lijkt wel of je succes na het college is afhankelijk van deze obligaties en relaties vorm je binnen de grenzen van jouw campus… wat denk je?