Contactadvertenties: Foto-Tips

Contactadvertenties: Foto-Tips

U bent klaar om te proberen online dating. Je hebt gepolijst uw profiel, en je beste vriend heeft afgesloten, dat u zo aantrekkelijk dat zelfs zij zou graag satisfied je daten. Het komt tot die tijd! Iemand pass away online geplaatst op een dating persoonlijke wil om te zien hoe je eruit ziet. Welk beeld van jezelf zal je verf wanneer u een foto samen satisfied je profiel?

Er zijn een paar richtlijnen pass away van toepassing zijn op online dating foto’ s die je in acht moet nemen die zal verbeteren uw profiel. Deze zijn als volgt:

1. Doen voeg minimaal één foto van jezelf op je profiel! Als u niet, dat u serieus bent om jezelf in een nadeel. Veel mensen zoeken alleen voor mensen die nog foto’ s geupload. Nog anderen niet van het idee van een “blind date”, en ga niet door satisfied een vergadering als ze nog niet gezien hoe je eruit ziet.

2. Vergeet niet dat u het proberen om een verkoper hier; je probeert om jezelf te verkopen. Kijk naar de foto’ s van andere mensen op de on-line dating website. Is jou hetzelfde? Als dat zo is, zult u niet opvallen in de menigte! De foto pass away je article moet zijn van goede kwaliteit.

Doe jezelf een plezier en vergeet het schot, dat iemand nam van u wanneer u zich in een nachtclub in de laatste maand, snij aan één kant, waar je ex nog in de foto. Emergency room zijn tonnen van foto’ s zoals deze, en maken ze geen mensen meer te weten wilt komen! Uw profiel aantrekkelijker dan wanneer je het nog niet had actually geplaatst een foto, waarschijnlijk, maar je bent nog niet van plan om zich te onderscheiden van de menigte en doe jezelf justitie. Vraag jezelf af wat je wilt zien als je een cover van de doelgroep (meestal van het andere geslacht), te kijken naar uw profiel voor de eerste keer, en kritisch te zijn.

Het is op zijn minst een foto van jezelf voor het uitdrukkelijke doel van het gebruik van uw dating profiel. U hoeft niet te hebben gehad het professioneel gedaan, hoewel het zou zeker geen kwaad! Ik stel voor dat je zelf iemand die een digitale cam (of hebben ze het te lenen aan jou) en kan foto’s nemen, en bieden hen een pint of drie om een aantal foto’ s van je. Ze krijgen een reële aantal foto’ s (20 of zo), misschien op verschillende instellingen, omdat niet alle van hen kan goed werken, en omdat je dan een goede selectie om uit te kiezen.

Kies de achtergrond zorgvuldig! Een mooie eenvoudige benadering is om te gaan op een veld of een strand als het in de buurt van sunset, en hebben foto’ s gemaakt van jezelf tegen deze achtergrond. De achtergrond pass away u kiest moet jezelf zien in een romantische of een leuke setting, en je kleren moeten passend zijn bij de instelling.

Wat dacht u van een interessant alternatief? Als je iemand weet pass away goed is fulfilled art pakketten zoals Paint Store Pro, hebben ze schilderen van de achtergrond en de foto wijzigen zodat het eruit ziet als een spotlicht schijnt op u!

3. Het is misschien een goed idee om te proberen en verbeteren de foto, zoals vaak wordt gedaan van de foto’ s van modellen in de reclame. Als u een voor de hand liggende, maar kleine, disfigurements, deze kunnen worden gespoten satisfied een schilderij pakket. Als je niet kunt het zelf doen, dan weet u iemand pass away dat voor u kunnen doen. Maak het niet te gek met dit; zorg ervoor dat de foto lijkt het alsof u!

4. Niet in de verleiding komen te liggen door het posten van een foto van George Clooney of Catherine Zeta-Jones, tenzij je natuurlijk echt een van pass away mensen! De foto moet van jezelf, anders als het gaat om een in person bijeenkomst, de relatie over, nog voor het begonnen!

5. Deze idea is niet goed bekend. Een rand toevoegen aan je foto, gekleurde hetzelfde als de hyperlinks op de target website. De reden voor dit is deels te maken van uw foto staan, maar ook omdat de meeste foto’ s getoond op online dating agentschap websites zijn ook web links naar uw profiel. Uw foto zal dan emergency room uitzien als een link, en het verhoogt de kans dat emergency room op geklikt. Als er sprake is van “buiten” naar je foto, dit dient dan hebben precise dezelfde kleur als de achtergrond van de site. Deze kan worden gevonden door het gebruik van Alt-Print Display om te grijpen een afbeelding van uw web-browser als op de dating site, vervolgens plakken in een art-pakket, en het identificeren van de kleur. (Merk op dat sommige online dating agentschap websites leveren reeds randen rondom afbeeldingen; de truc werkt niet op deze.).

6. Als u meerdere foto’ s van jullie het doen van interessante activiteiten en de locatie het toelaat, blog post een foto van u doet elke activiteit naast je hoofd-en-schouders schot. Bijvoorbeeld foto’s van je skiën op vakantie; foto’ s tonen u het trotseren van de stroomversnellingen in de white-water raften; foto’ s van je aan het doen beoefenen van je favoriete sporting activity. Ze helpen om te bewijzen dat u de dingen die u zegt te doen in uw profiel, en ze maken je profiel interessanter!