Dating Christenen– Het Beste Advies Dat U Ooit Zult Horen

Dating Christenen– Het Beste Advies Dat U Ooit Zult Horen

Er zijn vier dingen die elke Christen zou moeten doen als ze aan het daten bent. Ik leende een naam voor de vier uit de oude mosterd gekleurde darmkanaal zo gemaakt beroemde door Expense Bright’ s organisatie Campus Campaign for Christ. Ik noem ze “De Vier Spirituele Wetten van Internet dating. Hoewel ze zijn gericht op Christenen in het algemeen ben ik zeker dat ze zou werken voor iedereen. Ik neem aan dat het werk op dat iedereen het zou kunnen vereisen dat de lezer eerst de originele “Vier Geestelijke Wetten” – darmkanaal, en geloven.

1. Houd Alle De Regels van De Schrift. Er zijn heel wat wetten en regels uiteengezet in de tekst over dating. Bewaar ze allemaal. Voorbeelden hiervan zijn, het niet hebben van seks voor het huwelijk, niet ongelijk ingespannen om de ongelovigen en de studie van de principes en voorbeelden van een goed huwelijk, zoals beschreven in de Bijbel. Als u niet weet wat deze dingen zijn dan moet je de Bijbel leest en op zoek naar een Priest of een goede Christelijke raadgever om u te helpen.

2. Bidden Over Ieder Aspect van Uw Dating en Uw Voornemen om Te Trouwen. Dit is niet eenvoudig of rudimentaire het advies is het outright onderste regel essentiële advies. Mis dit en je hebt de boot miste. Bid over uw potentiële partner, te bidden met hen en bidden samen fulfilled anderen. God is altijd geëerd als we onder hem in al onze intenties en beslissing. Om hem te verlaten uit van een dergelijke belangrijke beslissing (het huwelijk) is belachelijk en zou alleen beledigend voor God. Vergeet niet hij is niet alleen Jezus, hij is de Heer Jezus.

3. Neem De Tijd. Rome werd niet gebouwd in een dag, maar het is niet Rome Satan is voortdurend aanvallen. Het huwelijk, vooral een goede huwelijken zijn onder constante aanval in de huidige atmosfeer van weg te gooien relaties. Het uiteenvallen van de gevestigde structuur van de meeste maatschappijen is iets dat de profetie voorspelt als een van de voorlopers op een tijd van anarchie en de regel van de werelden laatste oppressor, de antichrist. Het huwelijk is vrij hoog op de lijst van dingen om te vernietigen in Satans agenda, niet laat hem van jou op zijn lijst. Neem de tijd om te kijken te luisteren het wegen van uw keuze, waardoor God de tijd om te antwoorden u terug als je gaat.

4. Vraag Uw Potentiële Partner dit Hele Belangrijke Vraag. Ik was niet het geluk te hebben gehoord dit advies toen ik een jonge male. Ik zou hebben gegeven een koninkrijk verwerven, en ik heb het nooit zien falen iedereen in vele decennia te vertellen aan anderen. Ik ontstaan deze test, maar ik moet zeggen ik was altijd zeker van dat het God was geïnspireerd.

Moet u de vraag in specifieke parameters voor het werk. Eerst moet je emergency room zeker van zijn dat je vertelt je partner dat dit is een vraag die je zou kunnen vragen zich af of ze werden in een comfortabele plek waar ze gaan zitten en te mediteren of te bidden. U curved niet de vraag te stellen, dan vragen ze het van zichzelf. Niemand aanvaardt de krankzinnige en dwazen ooit zou liggen of proberen te bedriegen zichzelf. Je zou het ze vragen, als ze alleen waren in een comfortabele plek, een plek waar ze graag in mee te denken en te bidden, en als zij waren om zich af te vragen één enkele vraag, wat zou het antwoord zijn, naar zichzelf?

De vraag is. “Als ik kon samenvatten in drie zinnen of meer wat ik wil uit het leven, wat zou mijn antwoord zijn op mezelf.” Laat hen nadenken over deze vraag, put on’ t rush het antwoord niet, maar nemen hun antwoord satisfied de grootst mogelijke ernst ervan. Mensen zullen zelden liegen tegen zichzelf en het antwoord zal de waarheid zijn bijna zonder falen. Als ze zeggen ik wil gewoon om lief te hebben en geliefd te worden, of ik wil enige zekerheid in het leven, of wil ik de beste dingen in het leven of het volgen van een carrière … dat zijn de echte en blijvende antwoorden kunt u op rekenen. Indien u mag niet trouwen fulfilled pass away persoon maar moesten komen om ze te zien voor een periode van één, twee of vijftig jaar zou u één ding, ze zou hebben gevonden van de dingen die ze je verteld ze dat wilden of ze nog op zoek naar hen.

Wat heeft dit allemaal te maken satisfied iets? Alleen alles! Door het stellen van de vraag, zoals beschreven met een eerlijk persoon die u zal gekookt veertig liter sap pass away het kost om een kwart van klasse “A” syrup. Kunt u geloven dat het antwoord; je kunt het ook laten leiden door het antwoord. Dat is, kunt u besluiten of het antwoord conjuncts met je eigen antwoord naar jezelf over je eigen leven.

Het vergelijken van alle van de gemeenschappelijke sympathieën en antipathieën die je hebt met je potentiële partner of met lange intieme gesprekken is een goede zaak. Maar het leven remains in beweging; iedereen heeft een richting echte of waargenomen. Vind uit wat die richting is voor het huwelijk en je zal niet crashen tegen het nadat je getrouwd bent.

Wie vindt een vrouw (partner) vindt het een goede zaak, en obtaineth gunste van de Heer. Spreuken 18:22