Dating Communicatie Do ‘s & Don’ ts

Dating Communicatie Do ‘s & Don’ ts

Een zeer belangrijk ingrediënt voor het hebben van een superieure relatie ligt in een goede communicatie. In feite is het bijna onmogelijk om een soort van relatie met een persoon, tenzij u in staat om te vertellen aan hem of haar. Het vermogen om effectief te communiceren betekent dat u moet opletten en heel goed te luisteren. We hebben allemaal verschillende methoden van communicatie. Je moet in staat zijn om te begrijpen, te waarderen en te respecteren hoe andere mensen communiceren, in het bijzonder uw dating partner.

Een goede manier om te laten zien dat je de datum dat u aandachtig luistert naar hem of haar is om te herhalen wat hij of zij heeft gezegd. Zeg bijvoorbeeld uw partner vertelt u: “Jullie zijn zeer verre van de laatste tijd”, zeg dan: “Dus u zegt dat ik zijn verre?” Follow-up met een open vraag als “Vertel me meer over wat je bedoelt.” Door te zeggen dat, kunt u controleren wat uw partner heeft gezegd en maak hem of haar voelt comfortabel over je praten over zijn of haar zorg.

Hoe communiceert u met uw woorden kon brengen comfort door het verminderen van angst en het verlichten van spanningen. De volgende zijn enkele leidende principes om u te helpen profiteren van jouw woorden en krijg je punt over meer effectief:

Maak de persoon met wie u praat om zich veilig te voelen door het aanbieden van veel steun en waardering. Deze krijgt de stille types om meer en op hun gemak voelen.

Maak je date voelt zich ongemakkelijk door te oordelen, bekritiseren, of het maken van plezier van wat hij of zij te zeggen heeft.

DOEN ontspannen. Angstig gevoel kan knoeien-up van uw vertrouwen en aandacht. Neem diep adem wanneer je voelt dat je nodig hebt om het gesprek te beëindigen vanwege angst of paniek.

Heb NIET het gevoel dat alles moet worden opgelost in één keer.

DOEN te luisteren en te voorkomen dat het onderbreken terwijl de andere persoon aan het woord is.

Gebruik GEEN kwetsende woordenschat en uitdrukkingen. Het is zeer respectloos en afbreuk u en de persoon met wie u praat.

Krijg om de punt en duidelijk zijn over wat je wilt overbrengen of als u vragen hebt.