Dating-relaties & Onafhankelijkheid: Vrouwen van Boven de 40 te Houden van je Leven In Balans

Dating/relaties & Onafhankelijkheid: Vrouwen van Boven de 40 te Houden van je Leven In Balans

Hoe vind je de balans tussen je eigen leven en in een relatie? Voor sommige vrouwen is dit over naar je ergste angst dat je op een of andere manier jezelf verliezen langs de weg. Je kunt erachter komen hoe om ervoor te zorgen dat u don ‘ t give up op jezelf, terwijl je wordt in een relatie. Vijf trefzekere manieren van het houden van u onafhankelijk en gelukkig terwijl dating en het vinden van een relatie, dat is de juiste balans voor u.

Vrouwen willen een relatie

Ten minste 50% van de vrouwen van boven de 40 die ik coach zeggen dat op een bepaald punt, eerder defensief, “ik wil dit doen aan coaching werk met je, maar ik weet niet echt of ik wil in een relatie”. Ze zijn defensief, omdat ze denken dat dat van iedereen wordt verwacht te willen worden met een partner. Dat is hoe de wereld verschijnt, vooral als we zijn één. Interessant is dat dit niet het hele verhaal. Toen ik een beetje dieper graven wat komt meestal is dat voor veel vrouwen hun grootste angst is dat ze niet willen verliezen hun onafhankelijkheid. Je hebt hard gewerkt aan versterking van uw zelfstandige plaats, in het bijzonder die in hun jaren ’40,’ 50 en ‘ 60. Dit is natuurlijk niet alleen in relaties, maar ook in de wereld van het werk. Voor veel vrouwen als ze zijn gewend geraakt aan de single die ze zijn, op vele niveaus, die zeer gelukkig zijn met hun leven. “Ik vind het erg prettig om te doen wat ik wil, wanneer ik wil, zonder dat iemand anders toestemming.” zei Emily met een gescheiden vrouw van in de 50. “Ik heb dus vele jaren wordt op de wenken te bedienen niet alleen mijn man maar ook mijn kinderen, ze zijn volwassen en het is nu tijd voor mij”. We kunnen allemaal meeleven met haar.

Vrouwen willen onafhankelijkheid & relaties

In feite, veel vrouwen komen naar mij om uit te vinden of zij zich kunnen vinden in de aard van de relatie die ze willen, terwijl nog steeds het behoud van hun onafhankelijkheid. Zoals alles in het leven is het een kwestie van balans. Relatie coaching betekent niet dat we niet kijken naar het hele plaatje van je leven. Geen relatie zal werken als je niet in balans met jezelf. Nu mag u hebt gebruikt erg om ‘je eigen ding’ maar er blijft een knagende twijfel. Dat stemmetje zegt: “Waarom kan ik dit allemaal hebben en een relatie hebben.” Wel, het antwoord is dat het mogelijk is en ik help vrouwen dat te bereiken. Het is vooral belangrijk dat je voor het eerst duidelijk zijn over wat je wilt behouden over uw zelfstandigheid en wat je zoekt in een relatie.

Wat moet in plaats van voor een relatie op het werk?

Wat u moet duidelijk worden over welke elementen van uw eigen leven dat u wilt behouden. Denk na over wat zijn de ‘must haves’. Deze kunnen worden zaken als tijd, bepaalde ruimte en een bepaalde hoeveelheid tijd te besteden met vrienden en familie. Je krijgt het idee. Als je eenmaal helemaal duidelijk is wat deze je te starten om een blauwdruk voor het leven dat je wilt hebben met iemand anders. Even een lijst maken van wat het is dat u wilt uit de relatie. Vergeet niet deze dagen zijn er in alle soorten relatie regelingen, en niet alle live-gehuwd partnerschappen.

Hoe houd je je relatie grenzen intact

Wat is het meest belangrijke is dat u zich bewust zijn van uw grenzen in een relatie. Het verkrijgen van de juiste balans kan moeilijk zijn, maar als je gelede zelf uw eigen ‘must haves’ je zal een veel sterkere plaats. Dit klinkt misschien erg gekunsteld, maar denk er eens over. Als je gaat om te kopen sommige nieuwe stuk van keuken apparatuur u zal hebben wat tijd besteed aan het denken over wat voor functies je wilt hebben. Er are100s van verschillende soorten wasmachine die er zijn, maar als je een ‘must haves’ duidelijk vermeld dan gaat het proces veel gemakkelijker. Ik weet dat dit klinkt als het vinden van een relatie lijkt te gaan winkelen. Nou, het is op een bepaalde manier, en willen we niet allemaal dol op winkelen? Vergeet niet dat dit over u, De Kiezer, dat is een van de manieren waarop u behoudt uw onafhankelijkheid en niet meeslepen in het moment.

1. Maak uw ‘must haves’ – lijst voor je eigen leven
2. Maak een lijst van uw eisen in een partner
3. Blijven De Kiezer bij het daten en het vinden van een relatie
4. Vasthouden aan uw lijsten – delen met een vriend en krijgen ze om je te herinneren als je begint te glijden
5. Leren ‘nee’ te zeggen vroeg in de relatie als de dingen niet passen, ze zullen niet veranderen, alleen maar omdat je hopen dat ze het!