De 6 Beste Verleiding Technieken!!!

De 6 Beste Verleiding Technieken!!!

De dating spel is alles over de aanpak. Als je niet probeert u het gaat nooit om een datum in uw voorwaarden. De meeste mensen voelen zich een beetje geïntimideerd wanneer ze in de dating game. Ze voelen de druk wanneer het proberen om te lopen aan iemand die ze niet kennen en vragen voor een date. Het breken van het ijs is een belangrijke eerste stap in dit zenuwslopend proces in de zoektocht naar romantiek.De opening woorden u spreken zal boekdelen spreken. Letterlijk, in minder dan 10 seconden zult u ofwel stel jezelf voor leven, op een bepaalde datum of naar huis gaan, alleen zoals gewoonlijk met je staart tussen je benen.

De eerste stap in het opzetten van een datum zijn eenvoudig, maar ontmoedigend. Psychologen vertellen ons dat mensen hun mening binnen enkele seconden en ik denk dat de meeste van ons die waarachtig zijn het ermee eens dat weten we vrijwel direct als we worden aangetrokken tot iemand of niet. Dit kan worden veranderd in de tijd, maar waarom het moeilijk maken voor onszelf? Waarom niet staken als de ijzers warm en pakken onze datum van de eerste poging.

Als dat het geval is waarom spreekt nog steeds belangrijk? Goed, ziet zijn de visuele presentatie en als iemand graag de look van ons, het is een begin, maar niet het volledige pakket.

Hier zijn enkele tips :

1) LACH –

Psychologie en lichaamstaal deskundigen zijn het erover eens dat een van de makkelijkste dingen die je kunt doen om jezelf meteen aantrekkelijk en toegankelijk is om te lachen. Jezelf zien als een leuk persoon om mee te maken. Het uiterlijk van een gelukkig leven is een aantrekkelijke kwaliteit.

2) CONTACT MET DE OGEN –

Harvard psycholoog Zick Rubin ontdekte dat wanneer diep in de liefde, echtparen kijken elkaar bij te praten, en zijn trager om weg te kijken wanneer iemand anders voegt zich bij het gesprek. Gewoon lock ogen met de persoon die je worden aangetrokken door en houden ze er, zelfs wanneer ze klaar zijn met praten of iemand anders voegt in,’ adviseert-expert en flirten guru Tracy Cox. Op deze manier weten ze dat je meer in hen geïnteresseerd dan de andere persoon. Als ze houd uw blik paar keer in een rij, u kunt er rustig in de zekerheid dat zij jou leuk te vinden.

3) EEN KOPIE BEWEGINGEN VAN HET LICHAAM –

Het spiegelen van iemands lichaamstaal is de enige en meest effectieve thrick te flirten. Gewoon overeenkomen met hun gebaren en bewegingen. We houden van mensen die zijn zoals wij. Als ze spiegelen ons gedrag dat wij zin zijn ze op hetzelfde niveau en hebben ze de neiging te laten vallen hun hoede en laten ons in hun persoonlijke ruimte. Als de andere persoon is geïnteresseerd ze de neiging om te beginnen met het kopiëren van uw lichaamstaal.

4) LUISTER –

Ze voelen zich meer belangrijk en gevleid als ze voelt dat je naar hen te luisteren. U maakt ze zich goed voelen en als ze zich goed voelen over zichzelf zijn ze meer kans om de stick om je heen, waardoor je alle tijd die je nodig hebt om indruk op hen maken.

5) AANRAKEN –

Touch is de nummer een instant bonder. Een kortstondige aanraking kan een elektrische effect op hoe iemand zich voelt over je. Hoe meer je iemand leuk vindt, hoe meer je wilt raken en hoe meer je ze aanraakt, hoe meer ze de neiging om net als u.

6) COMPLIMENTEN

Complimenten, indien correct gedaan, zal altijd iemand een goed gevoel over zichzelf. Ze zijn meer kans om net als u en beter inspelen op uw vooruitgang

Er wordt vaak gezegd dat vrouwen genrally aangetrokken tot mannen die geestig en onderhoudend. Dit kan worden bevestigd als je kijkt naar een dating kolom aanvraag. “Moet een (GSOH) een goed gevoel voor humor”. Een grappige, komische benadering is altijd een geweldige opener. Vrouwen willen niet een 24-uurs stand-up comedian, maar om het ijs te breken, humor werkt. De levering van deze humor is in wezen de sleutel, en dat brengt mij op mijn laatste punt.

Chat-up lines. Ze doen het werk, en zal altijd indien correct gedaan. Voor sommige, chat-up lines zijn een karwei en kijk stressvolle om naar te kijken. Velen komen over als agressief en dom, gewoon omdat hun angst niveaus omhoog schieten. Onder deze stress niveau zijn ze gewoon te gespannen of te communiceren op een manier die ze zou onder normale omstandigheden. Het is allemaal over de praktijk en vertrouwen. Hoe meer mensen je spreekt, hoe meer socialable je wordt en hoe sneller je het onder de knie.

Kijk op chat-up lines als een ijsbreker, niet de fundamenten van een potentiële relatie