De Rebound: Een Emotionele Gevaar

De Rebound: Een Emotionele Gevaar

Een relatie is een van het leven van de grootste geschenken en genoegens. Het breken van een relatie is één van de grootste teleurstellingen en verdriet. Aan de over die split is zeker een stuk makkelijker gezegd dan gedaan. Veel mensen in de val proberen te krijgen over een ex-spouse starten door-to-date satisfied iemand nieuw. Dit is wat wordt genoemd in de dating wereld een rebound. Om meerdere redenen een reactie is niet een goed idee zijn, als een algemene regel. De eerste reden is dat meestal wanneer mensen information iemand op de rebound, proberen ze te vervangen door hun ex lover. De volgende reden is dat als je realiseert dat je niet over je ex lover, je kunt uiteindelijk het kwetsen van de persoon die je net begonnen satisfied daten. Een andere reden is dat fulfilled een nieuwe persoon afstand kun je niet echt genezen.

De eerste reden is dat dating op de rebound is meestal niet een goed idee is dat wanneer je iemand nieuw is, heb je de neiging om te proberen om het vervangen van uw ex-spouse meteen, in plaats van alleen iemand vinden om tijd te besteden aan. Je zou kunnen onbewust worden verwarren resterende gevoelens over je ex voor de gevoelens in de richting van een nieuwe persoon. Vele malen, een rebound relatie zal te ver gaan te snel. Je zou kunnen vinden jezelf in een serieuze relatie, voordat je realiseert wat emergency room gaande is. Een snelle en onmiddellijke serieuze relatie vlak na de ondergang van een serieuze relatie is zeker geen goede zaak.

Een andere reden rebound relaties zijn een emotionele gevaar is, desire als je realiseert dat je niet over je ex lover en je wilt aan het einde van uw nieuwe relatie, het kan een ravage aanrichten in de gevoelens van de nieuwe persoon die je aan het daten bent. Je hebt dus gingen, opzettelijk of niet, breken het hart van uw nieuwe metgezel. Leidt iemand op als je nog horses verslaafd aan of gekwetst uit een andere relatie is zeker niet een leuk ding om te doen.

Een reden te meer om je tijd te nemen om terug in de dating scene is dat de meeste mensen tijd nodig om te genezen na een lange termijn relatie eindigt. Bewegende onmiddellijk kan emotioneel ongezonde. Het is altijd een goed idee om jezelf onder te dompelen in tijd doorbrengen satisfied vrienden en familie die de zorg over u, maar over te gaan toddler een andere dating companion is misschien niet de beste. Naast tijd doorbrengen in de buurt van mensen die om je geven, jezelf beter te leren kennen als een persoon. Het kan zijn dat een deel van een paar voor een lange tijd. Weten wie je bent als individu weer.

Om deze redenen is het duidelijk dat dating op de rebound is niet een helder idee. Er zijn veel dingen die mis kunnen gaan als je direct van de ene relatie onmiddellijk in de andere. In plaats van het terugkaatsen in een relatie pass away misschien niet gezond, stop, haal diep adem, en breng wat quality time fulfilled jezelf. Denk na over wanneer u denkt dat u zich comfortabel voelt in een nieuwe relatie. Denk erover na of je zelfs wil een serieuze relatie in de nabije toekomst of u wilt dat om tijd te besteden met veel verschillende mensen voor een tijdje. Denk na over de aard van de persoon pass away je zou willen in een relatie satisfied. Gewoon de tijd nemen voor u in plaats van het krijgen van gevangen in de emotie gevaar van het terugkaatsen.