Een bezoek aan Nationaal Park Dartmoor – Britse Natuur In Het mooiste

Een bezoek aan Nationaal Park Dartmoor – Britse Natuur In Het mooiste

Slechts een paar mijl landinwaarts van de Zuid-Devon Kust is de oude Dartmoor National Park. Het heeft een oppervlakte van 368 vierkante kilometer en biedt de bezoekers een mix van prachtige natuur en legendarische geschiedenis. Dartmoor heeft ook een van de meest prominente heidevelden te vinden overal in groot-Brittannië.

Veel bezoekers uitzicht op Dartmoor als een prachtige en afwisselende plaats – inderdaad het biedt een veelvoud diverse terreinen van het bewind en bossen om te wandelen platteland, gras bedekte heuvels en rivierdalen.

De toren formaties zijn eigenlijk heel prachtig – de granieten terwijl een zeer taaie stof is kwetsbaar voor chemische aantasting. Dit betekent dat de zuren in de regen tast het oppervlak van het graniet waardoor het uiteen te vallen in verschillende vormen en kleuren.

Degenen die genieten van outdoor-activiteiten zal er genoeg te doen in Dartmoor – slechts een voorbeeld van deze, zoals vissen, wandelen en fietsen.

Dingen Te Doen En Plaatsen Om Te Bezoeken In Dartmoor National Park

Dartmoor is opgebouwd uit verschillende kleine dorpen en steden – een van de zeer plezierige ervaring van het bezoeken van Dartmoor is de kans om te rijden van de ene naar de andere terwijl u van het mooie uitzicht onderweg. Van Tavistock in het westen naar Ashburton in het oosten, er is genoeg te doen en te zien in Dartmoor.

Hele boeken zijn geschreven over Dartmoor – dus het volgende is slechts een korte beschrijving van enkele van de plaatsen en activiteiten die u kunt genieten hier:

· Bekijk de belangrijkste bezoekerscentrum gelegen in Okehampton. Deze stad herbergt ook het Museum of Dartmoor Life.

· Okehampton Castle is een bezoek waard – dit is gelegen in Cranmere Pool en deze ruïnes zijn de overblijfselen van wat ooit de grootste kasteel in Devon.

· Wandelen en trekking kansen zijn er in overvloed over Dartmoor – specifieke plaatsen die van belang zijn voor wandelaars in Zuid Okehampton, Princetown, Chagford en Postbridge. Er zijn ook specifieke routes populair bij de meer ervaren wandelaars – bijvoorbeeld Templar Manier (18 km) en West Devon Manier (14 km). Boeken over wandelen in Devon zijn ook beschikbaar in de informatie-centra verspreid over het park (Okehampton, Tavistock, Ashburton, Ivybridge en een paar andere locaties).

· Er zijn ook tal van routes voor wie gek is op fietsen, en het is mogelijk om fietsen te huren in Tavistock. De Dartmoor is een 90 kilometer fietspad dat veel van de parken, steden, waaronder Okehampton, Tavistock en Buckfastleigh.

· Andere outdoor-activiteiten beschikbaar in Dartmoor zijn paard en ponyrijden, vissen en klimmen.

· In het Oosten ligt het gezellige centrum van North Bovey – dit is een geweldige plek om te zien, leuke rieten huisjes dateren uit de 17e eeuw. Nog een andere plek te bewonderen op de foto-perfecte rietgedekte cottages ligt in het charmante stadje van Buckland In De Moor. Deze prachtige stad kijkt uit op de bossen en is ook door de Rivier Webburn (die gaat met de beroemde rivier de Dart).

· Verwachten veel Pony ‘ s grazen in de uitgestrekte grasland terwijl u rijdt door het Dartmoor National Park.

· Buckfastleigh is de thuisbasis van Buckfast Abbey – één van de meest bezochte pictogrammen in Devon. De Abdij dateert van 1018. Ook in Buckfastleigh zijn de Dartmoor otter heiligdom en de Buckfast Vlinders Tentoonstelling (waar diverse exotische vlinders gezien kan worden in een exotische omgeving).

· Postbridge is een kleine stad in het centrum van het Dartmoor National Park – naast het feit dat populair is bij wandelaars, de stad is beroemd om zijn “Clapper Brug” (granieten bruggen daterend zover terug als de 13e Eeuw), die gaat over de East Dart River.

· Er is ook een rustige stad met sublieme huisjes en de groene omgeving is Widecombe In The Moor. Afgezien van het schoonheid, deze plaats is beroemd voor De Kerk Huis dat dateert uit 1537.

· De kleine stad van Chagford ligt net boven de Rivier de Teign en is ook de moeite waard een bezoek te kuieren rond de mooie stad plein. Zeker voor een bezoek aan de Markt, terwijl je er bent.

De Darkside Van Dartmoor – De Gruwelijke Gubbinses

In Lydford Gorge in de 15e eeuw een “half mens” stam van wezens gezegd te hebben bestaan en veroorzaakt veel angst en de angst voor de lokale bevolking. Hoewel dit klinkt misschien als een mythe of oude vrouwen tale ervoor te zorgen dat kinderen zich gedragen, de Gubbinses heeft in feite bestaan. Ze gestolen vee, ontvoerd of bestolen reizigers en er zijn rapporten die suggereren dat ze waren kannibalen.