Eerste Kus – het Omgaan met de Angst

Eerste Kus – het Omgaan met de Angst

Om dicht bij de landing je eerste kus? Bent u overweldigd door stress? Als het antwoord ja is, dan moet u dit artikel lezen. Het zal slash uw angst in de helft.

1) Voor Het Elimineren Van Verwachtingen
Verwacht niet dat de wereld in vuur en vlam met uw eerste kus. In plaats daarvan besluit dat u wilt gewoon om te geven een normaal 10 tweede kus. Schieten voor een realistisch doel zal lager uw stress aanzienlijk.

2) Denk eraan dat u voor een 2e, 3e, 4e, 5e + kans. Zodra die eerste kus is gemaakt, jullie doen het honderd keer. U zult zo opgelucht en blij om te kunnen kussen, dat u wilt om het te doen de hele tijd. Dus, als je de schroef een beetje op je eerste kus, zweet het niet. U krijgt nog een kans om het beter te doen…waarschijnlijk binnen het uur.

3) Het is waarschijnlijk hun eerste kus, te
Verwacht niet te worden beoordeeld op je prestaties. Als ze dat nog niet gekust voor iedereen, ofwel, kunt u er absoluut zeker dat ze ook benadrukken over. In feite, nadat jullie uit elkaar trekken van je eerste kus, het is waarschijnlijk omdat ze het zo druk af “Ben ik aan het doen van dit recht”, die ze zullen niet stoppen om te overwegen of je het goed hebt gedaan.

4) Ze willen dat je ze kussen
Ga je gang en stel dat de persoon die je uit wil met je kussen. Natuurlijk, ze zijn fysiek aangetrokken tot je. Anders zouden ze niet daten. Het is alleen natuurlijk voor hen om te willen dat je in een meer fysieke manier. Natuurlijk, ze willen om te kussen.

5) Denk positieve gedachten
Psyche zelf. Denk hoe gelukkig zult u zodra u het land dat de eerste kus. Denk aan al die uren te maken, dat gaat op nadat je de eerste kus op. Denkt u eens in hoe geweldig het gaat om het gevoel. Niet vertragen een xtc meer.

6) Miljarden mensen kus elke dag
Een kus is een normale dagelijkse ding voor een aantal miljard mensen. Je vader en moeder, buren en andere mensen over de hele wereld kussen de hele tijd, dus wat is de big deal? Als zij het kunnen, waarom kan je niet? Als het geen big deal voor de dinosauriƫrs, zoals je ouders en grootouders, waarom zou u een probleem?

7) te Visualiseren
Probeer aan de foto hoe het gaat naar beneden te gaan. Wanneer u gaat slapen, doe je ogen dicht en probeer je voor te stellen hoe je gaat om uw aanpak, hoe je gaat om hen vast te houden, etc. Hoe meer je het visualiseren van dit moment, de meer comfortabele en vrij van stress zult u wanneer het tijd is om het echt te doen.

8) de Praktijk in uw kamer…serieus
Fysiek gaan door de bewegingen die u gevisualiseerd in de vorige stap. Oefen het lopen tot aan uw schatje, praktijk wat je gaat zeggen (en in welke tone-of-voice), en leunend in de praktijk. U kunt ook de praktijk van het kussen van uw hand. Geloof het of niet, maar deze technieken daadwerkelijk werken. Gaan door de bewegingen zal u voor te bereiden op het echte werk.