Geschiedenis Van De Girlscouts-Honderd-Jarig Bestaan

Geschiedenis Van De Girlscouts-Honderd-Jarig Bestaan

12 maart 2012 zal in het teken van de honderdste verjaardag van de oprichting van de Girl Scouts. In 1912 de geschiedenis van de girlscouts begint met een vrouw genaamd Juliette Gordon Low uitnodigende 18 meisjes deelnemen aan de eerste troep en ga kamperen en het leren spelen van sporten als basketbal.

De geschiedenis van de Girlscouts toont ons dat de eerste uniformen gedragen door de meisjes waren blauw van kleur en ze maakte ze zelf. In slechts vier jaar lidmaatschap werd tot 5.000 meisjes en ze niet langer te maken van hun uniformen zelf. Uniformen gemaakt de eerste verandering te khaki en werden speciaal gemaakt voor de scouts.

Door 1916, de meisjes hadden hun eigen handboek en als het lidmaatschap steeg er werd een behoefte aan een nationaal trainingscentrum voor de troepen leiders en gemeenten. De eerste Wereldoorlog bracht de meisjes in het doen van dingen voor de oorlog, zoals, het verzamelen van oud ijzer en het verzamelen van perzik putten voor gebruik in gas-masker filters. Ze werkte ook in ziekenhuizen en verkocht oorlog obligaties.

Badges verdiend kan worden door het invullen van de vereisten die door de gemeenten voor 25 verschillende badges. Het verdienen van badges was een manier dat de meisjes konden niet alleen op het helpen van de gemeenschap, maar om zichzelf te helpen door het verhogen van de eigenwaarde en het vertrouwen in hun nieuwe vaardigheden. De badges was je bij het waarmaken van wat je gevraagd wordt te doen en hielp ook ga je in de ranglijst.

1917 bracht over de eerste verkoop van Girl Scout Cookies. Voor het eerst gemaakt in de keuken van de leden en hun moeders, het was een manier om compensatie van het geld wordt besteed door de oprichter, Juliette Laag, die oorspronkelijk verkocht haar zeer kostbare parel ketting te financieren troep activiteiten.

Die kijkt niet uit naar deze tijd van het jaar wanneer de meisjes en beginnen met de verkoop? We hebben allemaal onze favorieten en kan niet wachten om een doos of twee helemaal voor onszelf! We gewoonlijk kopen een paar extra dozen en zet ze in de vriezer voor later-in-het-jaar plezier.

Vandaag de dag zijn er ongeveer 4 miljoen meisjes en leiders of andere vrijwilligers, die met trots noemen zichzelf Girl Scouts in de Verenigde Staten van Amerika en nog veel meer in veel andere landen op de melodie van ongeveer 10 miljoen meisjes en vrouwen in 145 landen.

De meisjes zijn voortdurend streven om van deze wereld een betere plek voor alle door het ontdekken van de “vriendschap, plezier en de kracht van meisjes samen.” De meisjes worden aangemoedigd om te beseffen en bereiken van hun volledige potentieel en worden sterke, zelfverzekerde vrouwen zijn bereid om de extra mijl voor niet alleen hun gemeenschappen, maar voor zichzelf en de wereld.

Er is een museum in New York City, op Fifth Street, waar men kan gaan om de geschiedenis van de girlscouts met meer dan 60.000 foto ‘ s, van 7.000 publicaties, een 5.000 tijdschriften, 650 Girl Scout uniformen en andere memorabilia dat dateert uit het begin waaronder een media sectie met allerlei materiaal, sommige dateren al de weg terug naar 1918.