Goede Dating Gesprek

Goede Dating Gesprek

Er is niets zoals het is. Je bent op een datum, en plotseling beide partijen opraken van de dingen te zeggen. De rest van de dag een schijnbaar eindeloze handschoen van verijdeld gesprek pogingen en gespannen stiltes, en aan het einde van de nacht van je weet dat je waarschijnlijk nooit een make-up met die persoon.

Ongemakkelijke stiltes kan een killer als het gaat om dating; niet alleen heb je verloren een aspirant relatie, heb je ook een verspilde avond. De grote schande is dat de meeste data hebben geen enkele reden om voor deze ongemakkelijke stiltes. Er moet altijd iets om over te praten, en zelfs de chronisch verlegen kunt het vinden van een onderwerp om de nacht procedure verloopt.

Het ding over het is een datum die is niet anders dan welk ander deel van het leven. Ongeacht wat je doet, er zal iets om over te praten. Als u merkt dat u het lopen uit van het gesprek, probeer dan om voor een gemakkelijk onderwerp door te focussen op de datum zelf – je zou kunnen praten over het eten of de natuur in een restaurant, uw gevoelens over de film die je net zag. Zodra het gesprek wordt walsen, het zal waarschijnlijk beginnen te strekken in andere gebieden, en al snel zult u merken dat de avond vliegt door. Een geweldige manier voor het meten van de kwaliteit van het gesprek is door de hoeveelheid van de lach tussen jullie. Lachen geeft een hoog niveau van comfort en plezier, dus als je beide lachen is de kans groot dat de date goed gaat.

Er zijn verschillende dingen erger dan het ongemakkelijke stiltes, als de waarheid wordt verteld. Een persoon die probeert te hard om te overwinnen in de stilte kan de wind het maken van een ernstige ass uit zichzelf. Weet het verschil tussen een ongemakkelijke stilte en een comfortabele-of reflectief. Een reflectieve stilte, na een bijzonder goed punt of een deel van het gesprek, het kan zelfs een nog betere indicator van de positieve uitkomsten van de date dan nog lachen is.

Nooit breek de stilte door te beginnen te praten over hoe geweldig je bent. Voel je vrij om te beginnen door te praten over jezelf, maar zorg ervoor dat je de datum in het onderwerp – vragen wat hij doet voor de kost, als hij geniet er van, wat de toekomst plannen en doelen zijn. Dit advies dient te worden verdrievoudigd voor mannen – in feite, het is meestal jongens die moet kijken naar de stiltes op een datum. Als een meisje praat, dan is ze waarschijnlijk het hebben van een goede tijd en de datum in zal gaan als een positieve ervaring.

De sleutel tot het vermijden van een onhandige datum is de focus op uw huidige gesprekken in plaats van na te denken over de volgende onderwerpen. Vermijd terugkrabbelen en het houden van het gesprek vooruit. Bovenal, zorg ervoor dat als u nog niet gehoord dat je date een woord in een tijdje, dat u laat een opening in het gesprek voor haar te reageren. Een goede communicatie is de sleutel tot een relatie, korte termijn of lange, en het begint met een goed gesprek.