Heb Je Een Verkeerde Vriendje?

Heb Je Een Verkeerde Vriendje?

Statistieken tonen aan dat 1 op de 3 jongeren heeft ervaren geweld in een dating relatie. De meeste gevallen sprake is van één partner proberen macht en controle te behouden over de andere door middel van enige vorm van misbruik.

De meeste slachtoffers van Dating geweld zijn jonge vrouwen die zijn ook een hoger risico op ernstig letsel. Vrouwen in de leeftijd van 16 tot 24 jaar ervaring op het hoogste each hoofd van de bevolking tarieven van intiem geweld– bijna 1 op de 50 vrouwen.Het Bureau van de Justitie Speciaal Verslag: partnergeweld, Mei 2001).

Tiener dating geweld vaak is verborgen omdat jongeren zijn onervaren, willen de onafhankelijkheid van hun ouders. en ze worden onder druk gezet door collega’ s om te beginnen fulfilled daten op een vroege leeftijd.

Sommige jonge mannen kunnen geloven dat ze het recht hebben om “controle” je of ze denken dat ze zullen verliezen “regard” als ze aandachtig zijn en ondersteunend naar hun vriendinnen.

Bent u in fout?

Je zou denken dat je bent degene die de oorzaak is van het probleem. Je denkt misschien dat zijn jaloezie en abusiveness betekent dat hij echt van je houdt dus veel kan hij geen controle over zichzelf.
Je zou denken dat omdat je vrienden dat ook te worden misbruikt dat dit normaal is of dat je denkt misschien dat je hem te veranderen.

Je zou verkeerd zijn op een van deze tellingen en statistieken bewijzen dat voorbij een schaduw van een twijfel. Als je vriendje is beledigend nu, hij zal niet beter worden, hij zal erger worden, totdat op een dag heeft hij je pijn doet echt slecht of zelfs doodt. Het is dat ernstig.

Stel jezelf de volgende vragen; Als je antwoord ja is op één of meer van de volgende vragen over de jongen pass away je aan het daten bent, dan bent u in gevaar van het hebben van een ernstig probleem. Wanneer verschillende van deze zijn ja, krijg je een nieuwe vriend.

Is hij het gebruik van alcohol of medications?

Heeft hij de extreme stemmingswisselingen? Gelukkig één minuut boos en de volgende?

Hij Is extreem jaloers? Dat doet hij in gevechten fulfilled andere jongens pass away betalen je aandacht?

Heeft hij het gebruik van geweld tijdens een ruzie of tijdens intimiteit?

Doet hij anderen de schuld of het maken van excuses over zijn problemen?

Is hij verbaal misbruik voor u? (geschreeuw de hele tijd, waardoor u vast, u belt dom, dreigt u?).

Doet hij de behandeling van zijn moeder met een gebrek aan regard of is hij dat aan haar? Doe voormalige vriendinnen zeggen dat hij misbruikt?

Gaat hij het proberen te controleren of u vertellen wat te doen, die u kunt zien, waar u kunt gaan de hele tijd?

Doet hij proberen om je weg te houden van uw familie of proberen te maken je afhankelijk van hem, pass away u vertelt dat hij weet wat het beste is voor u en uw gezin is altijd mis?

Ik herhaal indien zelfs twee van die dingen is waar, u moet breken het af, en voor zo ver bij hem mogelijk, want dit zijn allemaal tekenen van iemand die misbruik of misbruik maken van vrouwen.