Het starten van een Betaald Lidmaatschap Site

Het starten van een Betaald Lidmaatschap Site

Noem ze – lid, het lidmaatschap, abonnement of mentor websites, ze hebben allemaal één ding gemeen. Zij brengen in een stabiele en constante cashflow voor hun eigenaren, maand na maand, van een paar honderd dollar tot tienduizenden dollars. De matrix van de onderwerpen van deze websites is eindeloos.

Sommige van deze betaald lidmaatschap sites bieden mentoring of coaching, anderen publiceren bruikbare artikelen of informatie op een bepaald gebied of product. Nog anderen publiceren van de resultaten van tests en studies of een product reviews. Sommige lidmaatschap sites bieden een gespecialiseerde dienst of fungeren als een ontmoetingsplaats voor mensen met een gemeenschappelijk belang en dan zijn er mensen die de stap-voor-stap instructies voor dingen zoals schilderen of muziek maken.

Al deze sites hebben één ding gemeen: om toegang te krijgen tot de website (of de beste informatie op de site) je moet er wel voor betalen! Dat roept de vraag…waarom zou iemand betalen voor informatie op het Internet?

Het antwoord is simpel. Mensen kopen de informatie die ze konden het waarschijnlijk voor zich als ze keek lang genoeg en hard genoeg, want ze willen om tijd te besparen of omdat ze denken dat de informatie beter of meer gespecialiseerd is of omdat de informatie niet beschikbaar is voor hen, tenzij ze betalen voor het.

Slechts een paar jaar geleden was het bijna ongehoord van in rekening te brengen voor toegang tot een website en er was bijna niemand doet het. Vandaag, echter, het is de norm en niet de uitzondering. Eigenlijk hebben we Internet dating sites om te bedanken voor deze enorme geld maken kans.

De Internet dating industrie begon met een gratis lidmaatschap sites die vooral werden bevolkt door nerds, weirdoes en perverselingen. Het werd al snel ontdekt dat de gewone mensen zouden graag betalen om toegang te hebben tot de lijsten waar de posters had gescreend zelfs maar een beetje. Nu mensen verwachten te betalen voor toegang tot waardevolle informatie.