Hoe mannen zijn niet met een vrouw, het aantrekken en daten

Hoe mannen zijn niet met een vrouw, het aantrekken en daten

Er zijn veel redenen waarom mannen niet met vrouwen en dating vandaag, maar ik bekijk het vanuit een hoek die je niet aan gedacht hebben.

Als het gaat om het spel van aantrekking, veel mannen zullen beginnen steeds behoeftigen, aanhankelijk, overweldigd, enz. dit betekent dat ze geven hun EIGEN persoonlijke onafhankelijkheid (in die tijd, omdat het van alles wat ze ziet en weet over hem zijn) en tekenen van afhankelijkheid van een vrouw.

Wanneer je emoties te beginnen over te nemen je moet begrijpen waar ze vandaan komen en waar ze passen in de realiteit van de dingen. Veel mensen niet, omdat ze gewoon niet kunnen beheersen hun
gedachten en fysiologische reactie op een mooie vrouw.

Gewoon omdat je geïnteresseerd bent in haar betekent niet dat ze geïnteresseerd zijn
in je.

Vrouwen zijn van wereldklasse lichaamstaal lezers (ze zijn geboren om te weten wat te zoeken en hoe te reageren) en zie enig teken van nervositeit wanneer u om hen heen.

Een oncontroleerbare emotionele reactie die je hebt met vrouwen vooraf (of later in de relatie, wanneer je ziet alleen haar ‘mooie’ kant en de ‘val voor haar’) betekent dat je verliest
uw eigen macht, kracht en onafhankelijkheid (al verward en verward vanwege het opgroeien wordt verborgen van de waarheid).

Wanneer dit gebeurt, betekent dat ze NIET tot je aangetrokken. Dus alle leuke jongens die er zijn die proberen om hun beste beentje voor te zetten (en niet hun ware zelf) zijn echt falen
en intensivering op hun eigen voeten. Ze zijn niet eerlijk met zichzelf en hun bedoelingen.

Niet te vergeten dat veel vrouwen vandaag de dag niet wilt worden hof en het gevoel alsof ze danken deze man een vaste relatie, ze willen vrij zijn en laat de dingen gebeuren meer natuurlijk.

Veel jongens krijgen zo zenuwachtig en zelfbewust rond de vrouwen die ze verlangen dat ze zich niet realiseren is er niets wat ze kon zeggen te redden.

Ze heeft al interesse verloren de tweede zag ze hem nog zullen ze toch proberen te leren pick-up lijnen in een wanhopige poging om te slagen op het punt hun toewijding aan wordt het onnatuurlijk.

Alle mensen zijn geboren met de inherente kracht om te behagen de vrouwen. En het gebeurt allemaal op een natuurlijke niveau dat is echt belangrijker voor haar is dan geld (behalve gold-diggers). En ze heeft te worden
in staat zijn om het vertrouwen van de man te WORDEN van een man.

De vrouwen wachten op de ‘echte mannen’ (die respect voor haar en haar lichaam zonder een woord te zeggen) omdat er zo weinig links meer.

Slechts in contact te komen met je natuurlijke kracht als een man om te bereiken van het natuurlijke deel van (alle) vrouwen.

Deze macht is groter dan je eigen ‘persoonlijkheid’ of uw sociale karakter en het is de kracht die telt als het gaat om het slagen met vrouwen en geeft vrouwen wat ze
wilt.

Een man die ‘lekker in zijn vel’ en te houden van overeenstemming en je zult zien dat vrouwen zal de behandeling anders en eigenlijk merk je.

Haar interesse betekent dat alles omdat zij degene is die kiest voor je is of niet (een reactie op uw karakter of aanpak), maar als een man je zal het voortouw nemen.

De nice guy ‘mislukken’ in het aantrekken van vrouwen, omdat hij geen inspirerende een instinctieve of natuurlijke reactie in haar naar hem.

Is het zijn schuld dat opgroeit in een gedwongen de werkelijkheid die betrekking heeft op zijn werkelijke kracht en effectiviteit? Nee.

Moet hij neemt verantwoordelijkheid voor zijn acties en de toekomst? Ja. Het begrijpen van deze dingen zal hem in staat stellen om vooruit te gaan in een hele niveau van succes dat hij heeft alleen maar gedroomd.

Ik zie graag dingen op deze manier:

U kunt niet met een dikke, lelijke chick net zo veel als ze kan niet met een man van lage karakter.

Vrouwen van nu hou van seks net zo veel als mannen, maar ze verwachten dat een man die ze kan vertrouwen, eerste en als u tekenen van afhankelijkheid of dat je je teveel geïnteresseerd in haar en zou veranderen uw wegen te worden met haar, ze is niet van plan uit te werken.

Het goede nieuws is dat vrouwen WETEN wanneer je die man ze willen.

Om storingen te voorkomen, gewoon een man van hoge karakter over de 3 gebieden die kwestie (natuurlijke, onafhankelijke en sociaal) en je hebt vrouwen willen zijn met u en geeft niet op
de kans om je te ontmoeten.

Het hele spel draait rond op dat punt en de andere jongens zullen blijven falen, omdat ze het niet begrijpen van het grote spel van aantrekking en hoe deze toe te passen zichzelf als meer natuurlijk zelf.

Wat vrouwen willen echt door steeds de man die u werden verondersteld te zijn in plaats van dat je om hen te misleiden in iets en je zult in staat zijn om vrouwen aan te trekken nonverbally.

Alle mensen hebben deze kracht en het potentieel ondanks hun geld of ziet. It ‘s all over hoe ze zich voelt als ze’ s om je heen en dat heeft ALLEMAAL te maken met je karakter en wie je bent.

Dus raad ik aan om te voorkomen dat het falen en succes hebben met vrouwen en dating!