Hoe Om Indruk Te Maken Op Je Date Met Vertrouwen

Hoe Om Indruk Te Maken Op Je Date Met Vertrouwen

Dating kan stressvol zijn en zenuwslopend. Je zou kunnen voelen alsof je onder een microscoop en al je fouten en gebreken worden blootgesteld aan de open lucht. Maar je kunt dingen makkelijker te maken voor jezelf door het vergroten van je zelfvertrouwen. Je zult veel aantrekkelijker om een datum wanneer u straalt zelfvertrouwen en je zult in staat zijn om te genieten van jezelf meer en haal nog veel meer uit van de dating ervaring.

Aangezien het hele punt van dating is het krijgen van om te weten dat iemand beter, de meeste mensen zijn nerveus over het maken van een goede indruk. Zelf twijfel kan kruipen in – bent u slim genoeg? Aantrekkelijk genoeg? Succesvol genoeg? Dat in combinatie met de dreiging van afwijzing is genoeg om iemand in vertrouwen naar het zuiden.

Dus hoe kunt u het verhogen van uw vertrouwen is voor uw volgende datum?

Ten eerste, niet blazen de datum al buiten proportie. Het is gewoon een datum – één middag of avond. De rest van je leven niet afhankelijk van te zijn, hoewel het natuurlijk, je zou kunnen voldoen aan uw toekomstige echtgenoot! Of zoek je gewoon een leuke avond uit of wanhopig proberen uit te vinden de Heer of Mevrouw rechts, is het het beste om gewoon concentreren op de datum zelf. Neem het voor wat het is en niet te veel druk op het evenement. Geniet van de persoon die u op de datum en de maaltijd, film of wat dan ook – hebben geen grote verwachtingen van andere dan een leuke date.

Ga naar de datum te denken van jezelf als een persoon die heeft een heleboel vertrouwen. We hebben allemaal gezien dat ze de persoon die veegt in de kamer en oogverblindend zelfs als ze misschien niet de mooiste of beste gekleed. Als je jezelf zo zeker dan zult u op deze manier handelen – zelfs wanneer u niet echt voelen.

Je hebt eerder gehoord, maar de beste manier om vertrouwen te hebben op een date is om jezelf te zijn. Probeer niet om indruk te maken op je date door op te treden als iemand die je niet omdat je niet het vertrouwen hebben om het af te trekken. Als je het uit met je date, je zult blij zijn dat je niet te doen alsof je iemand anders als deze alleen zullen worden blootgesteld, hoger en kon heel veel dingen voor jullie. Plus duurt het gewoon te veel moeite voor te doen als iemand anders en u zult niet in staat zijn om jezelf te genieten zo veel. En sowieso, waarom zou je de datum als u voor wie u bent?

Als je je onzeker voelt over jezelf, focus op de andere persoon. Geïnteresseerd geworden in hun hobby ‘ s, voorkeuren, afkeuren en echt na te denken over wat zij te zeggen hebben. Als je ze in de spotlight neemt de kijker van u af, en u krijgt om veel te leren over hen. Vragen te stellen en echt te horen van de antwoorden meer vragen te stellen over de antwoorden. Natuurlijk, u wilt om dit te doen in een gemoedelijke manier en maak je van je date het gevoel alsof je grillen! Terwijl u niet wilt dat om te praten alleen over jezelf de hele tijd en je wilt ook niet om het te laten lijken alsof je vermijden hun vragen te beantwoorden. Als je dat doet praten over jezelf accentueer uw positieve punten.

Een andere manier om een deel van de druk van een date is om iets anders te doen in plaats van te zitten aan het diner en een beetje onzeker over komen met 3 uur gesprek met iemand die je niet kent. Het vinden van een gemeenschappelijk belang, misschien wandelen of vogels kijken en maken die datum om dat te doen. Op deze manier kan je praten over je ervaringen met betrekking tot t zijn interesse en het zal veel van de druk op het vergroten van uw zelfvertrouwen als u praat over iets wat je weet veel over!

Het belangrijkste ding wanneer dating is om te onthouden dat je een waardevol en bijzonder persoon. Voel me niet minderwaardig aan iedereen en vertrouwen – dit zal helpen u winnen veel vrienden en misschien zelfs dat er een speciaal iemand!