Hoe Om Te Gaan Met Het Herpes Afwijzing

Hoe Om Te Gaan Met Het Herpes Afwijzing

Hij of Zij Gewoon Niet Naar.

Als je herpes en de integriteit om iemand te vertellen over het voordat je seksueel betrokken zijn en ze je afwijzen omdat het, het is een van de meest vernietigende vormen van afwijzing denkbaar. Net zo slecht als wordt afgewezen vanwege je ras, of lichamelijke handicap of iets anders niet onder uw controle, en net zo onwetend en niet te harden.

Wanneer de mensen die ik behandel mij vertellen hun afwijzing verhalen die ik voel voor hen. Sommige zijn zo geschokt door dat ze stoppen met het dateren van voor het jaar of ghettoize zich alleen dating anderen met herpes.

Wat ik zeg is, is dat “Hij of Zij was Gewoon niet, die in U”. Niemand die het echt wil een persoon, en ik bedoel wilt de persoon, de hele persoon en het pakket dat wordt geleverd met hen, zal weigeren alleen maar omdat ze herpes hebben. Wie wil dat soort oppervlakkige liefde toch?

Herpes is een grote lakmoesproef om u te laten weten wie werkelijk geeft om je en wensen je.

Het redelijk voor iemand te willen de risico ‘ s en gevolgen legde ze uit. Het is redelijk voor iemand die niet om enthousiast over je herpes – wie zou het worden? Maar iedereen die echt geliefd zijn en of gij wel sexy voor te vinden over uw herpes denkt nog steeds dat dus achteraf.

Wanneer u verder uitleggen dat u het beheer van uw herpes met kruiden geneeskunde of therapie en die u de praktijk veilig vrijen met een condoom en een anti-virale gel er geen enkele reden voor hen om niet te willen sex u recht toen en daar.

Wat komt het allemaal aan, is angst. Wees niet bang van wordt afgewezen wegens het hebben van herpes.

Beste lid van het Herpes Natie: Houd je hoofd hoog. Vergeet niet wie je bent. Hoe bijzonder je bent. Hoe verdient u zijn liefde en al zijn vruchten. Laat niemand diss je, of voelt u zich minder dan. Iedereen die dat wil, je moet het accepteren van het hele pakket van uw leven. Neem geen genoegen met iets minder dan dat.

Als je afgewezen wordt of het gevoel minder dan. Vergeet niet dat, hoewel u niet kunt bepalen wat er met je gebeurt in dit leven kunt u bepalen hoe u ervoor kiest om te reageren op wat er gebeurt. Je bent nog steeds een prijs en wie is gelukkig genoeg om te worden in uw leven gezegend is.

Christopher Scipio
Homeopaat/Herbalist
Holistische Virale Specialist