Hoe Schrijf Uw Volgende Persoonlijke Dating Advertentie

Hoe Schrijf Uw Volgende Persoonlijke Dating Advertentie

Het schrijven van uw dating advertisement is een belangrijke eerste stap in het dating spel

Voor elke gewone of een online dating solution die u mee, u zal hebben voor het schrijven van een paragraaf of twee over jezelf. Dit is de informatie die uw potentiële information zal lezen, en de manier waarop je het schrijft, kan het verschil maken tussen veel van de reacties en helemaal geen. Als je nog nooit hebt geprobeerd het schrijven van een persoonlijke advertentie voor, of je vorige advertenties nog niet gegenereerd veel van een antwoord, probeer het dan satisfied deze vijf handige suggestions de volgende keer:

1) Maak een lijst

Voordat u begint te schrijven, maak een lijst van de dingen die het meest belangrijk voor je is. Het splitsen in twee delen; woorden die beschrijven en wat je geïnteresseerd bent in, en de woorden die beschrijven wat u zoekt in een day. Deze lijsten gebruiken als basis voor uw persoonlijke advertentie en herinneren om zich te concentreren op de dingen die je doet als plaats van de dingen die je niet.

2) Over u.

Wat bent u geïnteresseerd? Movie theater, muziek, voetbal, vehicle’ s, waarop– wat het ook is, dat maakt je wie je bent. Focus op dingen die je kunt doen fulfilled je date– bij optredens, zaterdag nacht clubbing, zeilen of wandelen. Deze geven een indicatie van de aard van de persoon pass away je bent en het feit dat u wilt om iemand aan te trekken die aandelen uw passies.

3) Over chicken.

Dit is uw kans om te zeggen wat u zoekt. Of je opgeven, lengte, leeftijd, roker of niet-roker of de interesses pass away u wilt delen, moet u emergency room zeker van zijn dat de beschrijvingen van u zal aantrekken van de soort van belang dat je na.

4) Verkoopt zelf.

Uw persoonlijke advertentie is je eigen persoonlijke verkoop brochure. Gebruik het om mensen te vertellen wat je te bieden hebt en waarom zouden ze contact satisfied je op. Terwijl u niet wilt om alles te vertellen in een vroeg arena in het dating proces, je moet geven voldoende informatie om een vonk te interesseren, en houden genoeg om ze meer willen weten. Gebruik positieve taal en misschien zelfs nog wat wit aan te moedigen een reactie.

5) opstellen en controleren.

Nooit schrijf een persoonlijke advertentie uit de top van je hoofd en plak het online. Schrijf altijd een ontwerp en dan vragen aan iemand pass away je vertrouwt om het te lezen en opmerkingen te maken. Je curved niet een objectieve waarnemer, dus kies iemand pass away je kent, weet wat u wilt en het zal u vertellen, eerlijk gezegd, als uw persoonlijke advertentie leest.