Hoe u de Beste Foto ‘ s Voor Uw Online Dating Persoonlijke Advertentie

Hoe u de Beste Foto ‘ s Voor Uw Online Dating Persoonlijke Advertentie

In het begin van het internet alles wat je had was tekst, afbeeldingen en foto ‘ s gevolgd. De reden dat online dating sites zijn zo populair en succesvol is kunt u eenvoudig bladeren door foto ‘ s van de kandidaat-data. We hebben allemaal een verlangen om uit te gaan met mensen die vinden we fysiek aantrekkelijk. Er is geen betere manier om iemand aan te trekken die vindt u aantrekkelijk dan door het plaatsen van een aantal goede foto ‘ s.

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Hoe beschrijvende en geestig u met uw persoonlijke beschrijving, veel mensen zullen niet overwegen zelfs iemand die niet zijn voorzien van een foto. Zeer weinigen van ons zijn model materiaal, maar dat betekent niet dat we het niet kunnen maken van een goede foto. Als u denkt dat door het niet plaatsen van een foto, iemand zal het leren kennen van de echte jij, voordat ze je zien, je bent alleen jezelf voor de gek. De echte jij bestaat hoe je eruit ziet.

Dus hoe ga je na een goede foto? Het beste ding om te doen is post enkele foto ‘ s die de echte jij. U moet een serie foto ‘ s die bestaan uit: een face shot-mensen willen zien van uw glimlach, die ze willen zien uw ogen. Een mooie glimlach en een twinkeling in je ogen gaan langs de weg in de richting van het aantrekken van een compatibele persoon.

Een full body foto, zodat u zijn gebouwd gemiddelde of een paar extra kilo ‘ s, veel beter om het te pronken en worden up-front over het dan de vangst van iemand door een totale verrassing. De beste foto ‘ s zijn natuurlijk, niet te geposeerd dat ons in een goed licht. Een professionele foto is een leuke toevoeging, kunt u een portret gemaakt bij Target of Walmart voor weinig kosten. Glamour foto ‘ s zijn leuk, maar ze echt niet laten de ware. Foto ‘ s die laten zien dat je iets doet zoals je reis naar Mexico of uit wandelen, ook meer vertellen over wie je bent. Meer dan één foto onthult nog meer over u en uw belangen.

Zeer weinig mensen na meer dan een of twee foto ‘ s. Met de meerderheid van de mensen posten slechte foto ‘s, u zult ver voor op de concurrentie door het plaatsen van meerdere foto’ s. Uw profiel echt te onderscheiden. Een portret, een full body shot en een aantal leuke foto ‘ s zijn allemaal goede keuzes. Web cam foto ‘s, foto’ s met uw ex knip, politiefoto ‘s, foto’ s van u met uw arm om een lid van het andere geslacht, zelfs als ze worden gerelateerd, zijn een slechte keuze. Een persoon in uw foto ‘ s niet weten wie de persoon is. Vermijd foto ‘ s zo donker zijn of ver weg dat niemand het ziet uw gezicht. Gebruik geen foto ‘ s zijn wazig of onscherp. En niet te bedekken of verbergen van uw gezicht. Geen gebruik maken van groepsfoto ‘ s. Je hoeft niet iemand u te schrijven met de vraag of je blonde vriendin is beschikbaar! Het is uw keuze als u wilt posten foto ‘ s die u met uw kinderen. Aan de ene kant is het mooi om te zien dat de meeste mensen die belangrijk zijn in je leven, maar als u liever het beschermen van hun privacy dan kunt u verlaten ze af.

Ideeën voor het krijgen van een goede foto zijn:

• Heb een vriend met een digitale camera een serie foto ‘ s van je in een
verscheidenheid van instellingen, outfits, etc. en kies dan het beste 2-8.
• Geen gebruik van uw middelbare school afstuderen foto uit 1988.
• Gebruik geen foto, ongeacht hoe goed het is, als het ouder is dan een jaar.
• Geen gebruik van een foto die toont u 50lbs lichter of terug als je haar had.
• Geen gebruik van een foto dat niet uitzien als vandaag.
• Gebruik geen foto ‘s van uw huisdieren alleen of foto’ s van jou op de bank met kinderen of huisdieren die niet van jou zijn, sommige mensen kan uitschakelen.

Mensen kijken naar uw advertentie wilt weten wat de huidige jou en je foto ‘ s moet dat weerspiegelen. Geen gebruik maken van 5 foto ‘ s waar u er compleet anders in elkaar. Is dit dezelfde persoon of verschillende mensen? Als het gaat om de vergadering in persoon moet je kijken als de foto ‘ s die u geplaatst.

De gouden regel bij het plaatsen van foto ‘ s op dating sites is duidelijk – Eerlijk te Zijn. We hebben allemaal verhalen gehoord van mensen die heeft geplaatst een foto die tien of twintig jaar oud. Of erger nog, een foto van iemand anders!

Een misleidende foto zorgt ervoor dat allerlei onnodige problemen op een eerste date. Je hebt je date vragen voor uw eerlijkheid. U wilt voor de data ontspannen, met je beste houding naar voren. Nog niet overtuigd? Denk maar hoe je je zou voelen, als iemand met behulp van een oneerlijke foto je bedrogen? Dat moet stimulerend genoeg voor u om te worden eerlijk en accuraat.

Dus wat als je een paar kilo aangekomen? De leeftijd van een beetje? Geef jezelf wat krediet, u bent nog steeds een geweldig persoon, en zeker iemand die de ideale match. Fysieke aantrekkingskracht is een zeer persoonlijke zaak. Sommige mensen kunnen worden aangetrokken door u voor uw glimlach of die sprankeling in je ogen en ze kan eigenlijk als je “love handles”. Wees niet bang om mensen te laten weten wat de echte jij. Niemand van ons is volmaakt. Houding geldt voor veel meer dan een perfect lichaam.

Het plaatsen nauwkeurige actuele foto ‘ s is de enige manier om te gaan voor online dating succes.