Hoe Vrouwen Aan Te Trekken Met Uw Houding

Hoe Vrouwen Aan Te Trekken Met Uw Houding

Als er een magische pil die je kon pop om jezelf aantrekkelijker te maken voor vrouwen, zou u nemen?

De kans is groot, dat de meeste mensen zouden geven antwoord met een volmondig ja. Immers, wie heeft de tijd om bij te blijven fulfilled de talloze dating advies en pointers uitgedeeld door dating expert’ s die beloven dat door te doen wat ze je vertellen te doen, de vrouwen zou komen in drommen smeek je om hen te laten dragen, uw kinderen?

Maar omdat de realiteit bijt, geen pil bestaat. En de mannelijke soort, sinds het start van de beschaving, heeft gewerkt aan het maken van zelf het things van interesse en aandacht van zijn vrouwelijke collega’ s. Zelfs nu, in deze tijd van dating internet sites en speed-dating de doelstelling is niet gewijzigd.

Dus waarom is het dat sommige jongens lijken te krijgen, terwijl de rest lijken te blijven onfortuinlijke ongeacht wat ze doen? Sommigen zouden zeggen dat eruit ziet en optredens had alles te doen. Maar dat is niet helemaal waar.

Hoewel het misschien zo is dat hoe een male eruit ziet zaken op orde te vangen van een vrouw aandacht, alleen dat zal hem niet helemaal aantrekkelijk. Wat maakt de guy te gaan van “Hallo daar. U alleen?” kid “Goede morgen, pop.”, is zijn houding.

Houding, per definitie is uw overview en mentaliteit in de richting van een bepaalde situatie. In de dating situation, zou dit betekenen dat hoe je moet gedragen en denken als het gaat om het benaderen van een vrouw, chatten op een gesprek fulfilled haar en de behandeling van haar net een tikkeltje meer bijzonder dan de remainder van de vrouwen in de kamer.

Dus wat voor soort houding moet je hebben?
Veel mensen denken dat ze nodig hebben om indruk te maken op vrouwen maakt zich aantrekkelijk. Tijdens het maken van een indruk is belangrijk, je moet ervoor zorgen dat die indruk is echt bent. Anders, uw houding ten opzichte van dating toont aan dat je liever een valse indrukken en in principe liggen, gewoon zodat je kunt krijgen wat je wilt. Niet bepaald een aantrekkelijke eigenschap, is het niet?

In plaats daarvan, het ontwikkelen van de “web als ik” houding. Geen pretenties, geen zaken– web wat je echt bent. Heel weinig iets anders maakt een aantrekkelijker voor vrouwen dan een guy pass away het helemaal eerlijk te zijn over wie en wat hij is.

Maar wacht, dat is niet om te zeggen dat je helemaal moet laten gaan. De “net als ik” houding betekent niet dat niet lastig om te kleden in mooie kleren, alleen maar omdat u meer van een korte broek en flip-flops soort kerel.

Niet in het minst. In feite, de “as is” – houding moet blijven in de backstage. Het belangrijkste idee is dat je niet hoeft te doen alsof het gevoelige type schrijver als je meer van een Monday night football soort kerel. Maar op hetzelfde moment, moet je een inspanning leveren om uw beste beentje voor te zetten.

Doe dit door het nemen van de tijd om te kijken je finest. Je hoeft niet te kijken als Hugh Jackman’ s lang verloren tweeling, maar niet kijken (en ruiken) als een zwerver. Neem de tijd om kleren te kiezen die goed aansluiten op je. Aandacht besteden aan het lichaam, hygi├źne, vooral als je de neiging om te zweten en vergeet niet om te controleren uw adem. Maar belangrijker nog, het werk op het maken van dit een gewoonte dan een once-in-a-while ding. Dat alleen al verhoogt uw aantrekkelijke punten door een heleboel.

Nu dat je hebt gereinigd en gekleed, het is tijd om die houding. Bijvoorbeeld, als je de aanpak van iemand, zeg tegen jezelf dat alles wat je hoeft te doen om haar interesse is voor u als vriendelijk en de behandeling van haar. U hoeft niet om haar te imponeren satisfied dingen die niet waar zijn over u. Vergeet niet, u bent te komen zoals je curved en niet iemand anders.

Als ze reageert, dan goed voor je is. Als ze lijkt niet geïnteresseerd te zijn, ongeacht hoe leuk je bent, dat is nog steeds ok. Als dit gebeurt, vertel jezelf dat je haar niet past en dan lopen. Op zijn minst, de vrouw pass away je net benaderd zult merken dat je wist wanneer je moet stoppen. Verrassend, op een tweede ontmoeting, ze zou kunnen geven u een betere kans, alleen maar omdat u betoonde terughoudendheid van de eerste keer dat je elkaar ontmoet.

Nu is dit niet een waterdicht plan pass away u kunnen helpen scoren fulfilled de dames. Maar het is een stuk beter dan doen alsof ze iets dat niet bent. Het ontwikkelen van een gezonde zelfverzekerde houding over jezelf zal niet alleen maken je aantrekkelijker voor het recht van vrouwen om je heen, maar zal ook helpen u persoonlijk als je begint om jezelf te zien in een beter licht.