Interracial Mensen verliefd worden: De Oorzaak van de Stijgende Trend van Multiculturele Relaties

Interracial Mensen verliefd worden: De Oorzaak van de Stijgende Pattern van Multiculturele Relaties

Met bijna twee miljoen interracial huwelijken in de Verenigde Staten, het is duidelijk dat mensen het niet laten de verschillen in cultuur houdt chicken terug te vallen in liefde. Deze verhoudingen worden op de opkomst en trekken veel aandacht van sociale wetenschappers, marketeers en politici. Het bepalen van de redenen voor de stijgende trends van multiculturele relaties zal helpen om het beter voorspellen van de sociale structuur van de toekomst.

Hoewel multiculturele koppels nog horses geconfronteerd fulfilled racisme en vooroordelen in de moderne wereld van vandaag, dingen zijn veel beter dan ze ooit waren. Voor de legalisatie van gemengde huwelijken in 1967, zwarten en blanken kunnen niet juridisch will certainly en gemengd ras kinderen werden beschouwd als gruwelen. De afgelopen veertig jaar, de maatschappelijke reactie op de legalisatie van multiculturele relaties is een tienvoudige toename van de multiculturele huwelijken. Veel van de publieke uiteraard goedgekeurd van deze verandering.

De toename van de immigratie is ook een belangrijke consider de stijgende pattern van multiculturele relaties. Het verhogen van de tarieven van de immigratie resulteren in groeiende bevolking van minderheden in veel grote steden, het aanbieden van een geheel nieuw spectrum aan het selectieproces van dating. Immigratie zorgt voor een gezonde raciale mix te komen in veel gemeenschappen, resulterend in een sociale desensibilisatie voor etnische en culturele verschillen, en een verhoging van de goedkeuring van gemengd ras relaties. Veel mensen vinden de fysieke kenmerken van de verschillende rassen aantrekkelijk. Dus, de toenemende sociale goedkeuring van gemengd ras relaties helpt bij het afbreken van de sociale barrières pass away voorkomen dat veel relaties vormen.

De media heeft bevorderd multiculturele relaties using de stroom van rolmodellen. Beroemdheden, zoals Tiger Woods en Mariah Carey (producten van gemengd ras relaties) zijn populaire role-modellen die ondersteuning bieden voor de schoonheid en het ability van de multiraciale mensen. Films zijn tevens bijdragen aan de sociale acceptatie van multiculturele relaties. “Forest High temperature” en “raad eens Wie?” fashionable zijn movies tonen de humoristische kant van geile dating. Terwijl de movies doen de draak steken satisfied de culturele verschillen, ze te laten zien dat interracial dating is oké.

Om het handhaven van de succesvolle acceptatie van multiculturele relaties, de maatschappij moet verhogen het bewustzijn van raciale stereotypen en discriminatie. Hoe meer mensen bewust worden van raciale onrechtvaardigheid, het minder waarschijnlijk is dat ze zullen worden om te geloven. Het is zeker dat de multiculturele relaties zal blijven toenemen in aantal gegeven dat multiraciale paren produceren gemengd ras kinderen. Vanwege hun etnische complexiteit, is er een zeer goede kans dat gemengd ras kinderen zullen op hun beurt trouwen fulfilled iemand van een andere culturele achtergrond. Dankzij de ontwikkelingen in de maatschappij, multiculturele relaties zal doorstaan.