Interracial Relaties – een Overzicht van Problemen

Interracial Relaties – een Overzicht van Problemen

Interracial huwelijken en relaties steeds meer geaccepteerd en aangemoedigd door de maatschappij. Sinds 1967 legalisatie van gemengde huwelijken, het aantal gemengde ras huwelijken heeft meer of minder verdubbeld met elke passerende decennium. Momenteel zijn er meer dan 1.6 miljoen interracial huwelijken in de Verenigde Staten en dat de figuur is voorspeld blijven stijgen. Voor het grootste deel, de relaties tussen de rassen zijn niet anders dan de interacties tussen mensen van hetzelfde ras. Er zijn echter bepaalde zaken, zoals het geloof, culturele tradities en racisme dat kan leiden tot spanningen en ongemak in de relatie.

Meer dan 70% van de Amerikaanse samenleving heeft geen probleem met gemengde ras relaties, wat een bewijs is dat mensen beginnen te overwinnen raciale stereotypen. Meer dan 40% van de Amerikanen hebben al van iemand van een andere etniciteit en zijn pionierswerk voor een revolutie in de dating scene. Vele middelbare school en studenten zijn dating interracially, die helpt bij het vergroten van het bewustzijn van gemengd ras relaties. Helaas zijn veel van deze relaties onopgemerkt omdat de koppels het gevoel dat beide vrienden of familie niet zal goedkeuren. Geheime gemengd ras romances ontstaan meestal omdat de ouders zijn streng en te verbieden of te ontmoedigen dating buiten de cultuur. Ouders zijn vaak de daders van stereotypen en racisme. Veel ouders dwingen hun kinderen naar de datum binnen hun cultuur, om te voorkomen dat verraadt hun eigen culturele wortels.

Succesvolle relaties resulteren vaak in het huwelijk, en de bruiloft plannen zelf kan een belangrijke strijd. Sommige koppels kiezen om te voorkomen dat culturele traditie helemaal, sommige kiezen voor twee aparte bruiloften om te vieren beide tradities goed, en sommigen proberen een compromis te sluiten door het combineren van culturele gewoonten en het creƫren van hun eigen. Bij de voorbereiding voor gemengde huwelijken, veel van de ouders het gevoel dat hun culturele tradities worden geweigerd en kunnen problemen veroorzaken. Met inbegrip van de families in het besluitvormingsproces is een geweldige manier om iedereen te communiceren en gelukkig voelen.

Eenmaal getrouwd, gemengd ras koppels worden geconfronteerd met meer beslissingen over vakantie tradities, religieuze eredienst en kinderen. Het is belangrijk om te praten over waar de vakantie zal plaatsvinden en welke tradities ze zullen kiezen om te vieren. Veel paren kiezen om te aanbidden, ofwel afzonderlijk, of vinden zij een ander geloof die voor hen beide. Problemen met betrekking tot kinderen, en hoe zij zullen opgewekt worden, zowel in geloof en cultureel zijn ook grote zorgen voor gemengde ras ouders. Het gemengde ras kinderen moet ook geleerd worden hoe om te gaan met racisme.

Bijna alle geile gezinnen ontmoeting racisme in enige vorm. Veel van deze gezinnen zullen profiteren van het omgaan met lastige problemen, zoals racisme en betere familie kracht en probleemoplossend vermogen. Hoewel er vele problemen die in gemengde relaties, vriendschappen en romantiek zijn vaak de moeite waard en vervullend.