Is Leeftijd Echt Alleen Maar Cijfers In Daten?

Is Leeftijd Echt Alleen Maar Cijfers In Daten?

Leeftijd is maar een nummer en het maakt niet uit hoe oud is ze zo lang als je houd van haar, toch? Echter, voor sommige mensen ouder worden is nog een factor voor hen om te overwegen. Misschien omdat ze denken dat oudere vrouwen of oudere mannen lijken niet goed te zijn met als het hebben van een date. Dit is vooral het geval als uw datum is twintig jaar ouder dan jij. Nou, voor een meisje, die heeft een partner die ouder is dan haar is maatschappelijk aanvaardbaar. Zoals bijvoorbeeld de relatie van Catherine Zeta-Jones met Michael Douglas. Hun relatie werkt vrij goed, maar wat als de vrouw de ene ouder die een mens. Is dit soort van relatie nog maatschappelijk aanvaardbaar is voor velen van ons is?
Een oudere vrouw met een partner die jonger is dan haar is nog niet geaccepteerd in de samenleving. Hoewel, als iemand dit soort van relatie, who cares? Ok, ik heb een hier een verhaal over dat soort van relatie. Ik heb een vriend die gaat daten met iemand die ouder is dan hem. Goed, zoals verwacht, veel van onze vrienden reageerden dat de relatie niet goed om naar te kijken en een vrouw heeft kinderen. We praten met hem en het hebben van een relatie met haar is dus ongepast. Soms vragen we hem om uit te gaan en hem de datum van iemand van zijn leeftijd. Maar hij gaat ook met dit meisje maar hij blijft terug komen het zien van zijn partner die ouder is dan hem. We praten met hem serieus aan en vraag hem wat maakt hem vallen voor haar. Goed, antwoordde hij ons recht. Hij zei dat de vrouw is ongelooflijk warm en zeer begripvol. Ze zorgt voor hem en zeer ondersteunend. De vrouw accepteert zijn gebreken en ze is erg onafhankelijk, in tegenstelling tot de jongere vrouwen die onzeker zijn en niet kunnen omgaan met hun eigen werkdruk en stress in het leven.
Wat zei hij maakt ons denken dat hij een of andere manier recht. Is, willen we nog benadrukken dat de tijd zal komen, hij kan ook iemand te vinden die geschikt is voor hem. Hij lach op ons en vertelde ons wat maakt ons erg ongemakkelijk met dit soort van relatie? Hij zei dat de leeftijd is maar een gewoon nummer en het heeft niets te maken met het gevoel dat hij nu heeft. Daarnaast is hij vertelde ons niet te bellen met zijn vriendin als sugar mama’, omdat ze niet. Hoewel, het is waar dat het meisje heeft geld omdat ze werkt en woont zelfstandig.
Mensen in de meeste samenlevingen moeten leren accepteren van het feit dat in de nabije toekomst het hebben van een relatie met een jongere man of vrouw zijn is geen probleem meer. Mensen moeten weten dat als het gaat om de liefde is niets onmogelijk. Als de maatschappij accepteert dat oudere mannen die een relatie met de jonge dames zijn zeker niet slecht, waarom niet accepteren oudere vrouwen daten met jonge mannen? Na alles wat ze beide van elkaar houden. Voor iemand die liefde voelt, leeftijd maakt niet uit, maar voor de mensen die niet het gevoel op dezelfde wijze als zij zijn, het doet er toe! In deze generatie, niet alleen de jongere mensen moet breed minded. Ieder van ons moet wees open minded en gewoon proberen te accepteren dat een persoon in de liefde niet schelen wat mensen over hen zeggen.
Denk je niet dat het al tijd om verder te gaan en een upgrade van wat we geloven? Leeftijd is slechts een getal van jaren en niets meer dan dat. Dus, hé! Kom uit je schelp en gratis uw emoties en liefde, ongeacht wat anderen zeggen, en zelfs als ze is ouder dan jij.