Ken de Feiten van Online Dating

Ken de Feiten van Online Dating

Online dating wordt steeds zeer populair en als je wilt deelnemen aan deze wereld, er zijn een paar dingen die je moet in gedachten te houden. Net als bij de andere aspecten van het leven, heb je meer succes als u de regels van het spel en de behandeling van andere mensen met respect te behandelen. Sommige mensen kunnen niet realiseren van deze regels, maar in het einde zal het verschil betekenen tussen u steeds de datum en het blijft één.

Indien vindt u een mooie foto online, het is ok om te vertellen dat de persoon die je denkt dat ze er leuk uitzien. Maar uiterlijk is niet alles. Als dat is alles wat je te zeggen hebt online, dan is het beter om niets te zeggen. Lees het profiel van de persoon, zodat je kunt zeggen dat iets meer dan alleen een commentaar over hun uiterlijk.

U kunt de winst in alle situaties. Kijk altijd naar een persoon “Mijn perfecte date” sectie om te zien wat hij of zij gaat in geïnteresseerd zijn. de meeste mensen zijn op zoek naar anderen binnen een bepaalde leeftijdsgroep en de afstand van het huis. Ze kunnen ook de voorkeuren van de kinderen, roken, religie, uiterlijk, ras en seksuele voorkeuren. Als je 33 bent en iemand online is op zoek naar een date tussen de 20 en 28, hij of zij is niet op zoek naar jou dus je moet om ze te passeren.

Het niet verzenden van een eerste e-mail als je niet lees het profiel. Stel algemene vragen zoals “Hoe gaat het met u?” en ” Wat kan je me vertellen over jezelf?” kan vervelend zijn. Meer specifiek te zijn en vraag de andere persoon vragen die beantwoord kunnen worden in een e-mail terug voor u en uw vragen zal haar laten zien op uw persoonlijke interesses.

Het belangrijkste is als iemand anders is niet geïnteresseerd, loop er voorbij. Soms zullen mensen geen antwoord geven op uw berichten op doel. Online is de aanvaardbare manier aan te tonen dat je geen interesse hebben. Niet herhaaldelijk berichten verzenden die vragen van een persoon, indien zij kreeg je vorige bericht. Ze kreeg ze en ze zijn gewoon niet in geïnteresseerd. Als iemand schrijft u terug en aangegeven dat er geen chemie voor hem of haar, laten we het probleem gaan. Er zijn miljoenen andere profielen voor u om na te streven en iemand antwoord. Het schrijven terug naar die persoon en hen te vertellen dat ze in de buurt-minded, betekenen, of iets vervelends is niet van plan om te helpen en het is tegen de websites van de regels. Gebruik uw gezond verstand en niet doen of er niets van zeggen dat je het nooit zou doen of zeggen, in het echte leven. Online dating kan leuker voor iedereen als je de etiquette regels.