Kijk uit voor de boze April grappen

Kijk uit voor de boze April grappen

U bereikt uw hand te schudden fulfilled je vriend de hand, en bij het indrukken van de palmen van je een leuke, vervelende, ZAP. De schok je arm omhoog drijft je noten. Hij deed het weer, trok wat lijkt het 100ste praktische grap want je hebt hem gekend. Het is geen stop, hij doet het de hele tijd, hij is als een 12 jarige. Nou, gelukkig voor u is hij nog horses in deze ineffective fysieke pranks. Praktische jokesters zijn uitgegroeid tot een veel meer geavanceerd remains in de afgelopen tien jaar, de grappen zijn aanzienlijk meer slim. Of heb je een vriend pass away zich voortdurend uit om je verlegenheid, je kunt maar beter hopen dat ze weet niet veel over computers.

De lijst van mogelijkheden is eindeloos, en satisfied April Fool’ s om de hoek, het is het beste om te leren over enkele van de meest gebruikte online grappen die je vriend kan ruïneren uw eerste dag van April. Een van de ergste sensible jokes dat is de overstromingen in het Web, heeft te maken satisfied dating sites. Sinds de eerste dating website toonde zich naar de online wereld, praktische jokers begon te kwijlen. Deze jokers liefde voor de gek met je hart. Emergency room zijn twee belangrijke grappen die je nodig hebt om op te letten. De eerste gaat het om het maken van een profiel op een dating website, zonder dat je enig idee. Hoe doen ze dit? Nou, als ze een foto van u, en satisfied digitale cam’ s dit is vrij waarschijnlijk dat deze dagen, ze gewoon een foto en article deze op een dating-site. Vervolgens maken ze een profiel voor u aan. Ze vullen al uw gegevens, meestal nep en imperfecte informatie, en dan gaan ze zitten en te wachten voor geïnteresseerde songs om te beginnen satisfied het verzenden van je emails. Bij het ontvangen van e-mails van geïnteresseerde partijen, zijn ze meestal beslissen om u te laten zien alle van de vrijers pass away je hebt opgedaan, en krijgen ze een goede lach.

De andere manier van het gebruik van de on-line dating grap is om call fulfilled u op als een potentiële partner als u al een profiel heeft. Al je vriend doet is het vinden van een foto van een persoon op het Web, het maken van een vals profiel, en vervolgens call fulfilled u op, rijgen u langs kid ze besluiten om te stoppen. Niet prettig, wees voorzichtig. Slimme praktische jokers zal proberen een miljoen variaties van de belanghebbende companion truc; zij zullen gebruik maken van split second messaging programma’ s om call met u op als een mysterieuze associate, of ze kunnen eigenlijk laat je kleine geheime aanbidder opmerkingen rondom uw bureau. En verwacht niet dat een doorgewinterde praktische joker te trekken van hun trucs op 1 April. Ze weten dat u zult worden getipt op pass away dag, ze houden er meestal van om te wachten tot de volgende dag, of de echt goeden doen de dag ervoor. Houd je hoede. Maar de dating grappen zijn niet de slechtste. Praktische jokers liefde te knoeien met je hart, maar zij houden van te knoeien satisfied je portemonnee nog meer.

Twee van de meest verschrikkelijke praktische grappen worden getrokken in deze dagen geld, meer specifiek, waardoor je denk dat je kwam in een klein fortuin. De eerste bestaat uit het versturen van een nep, heel echt op zoek, whole lot uit de loterij. Ze sturen voor bedragen die zijn groot, zeggen van 800.000 dollar, maar geen tickets in de miljoenen. Zij weten op deze manier lijkt het meer realistische en ze kan echt speeltje met u. Trap er niet in. Het tweede geld truc is het meest geslaagde, omdat het lijkt alsof het echt zou kunnen gebeuren. Het gaat om valse check-creatie software program om u te laten denken dat je vanwege een aantal niet-opgeëiste geld van één van uw familieleden. Dit is zeer effectief, omdat de joker zal het bedrag voor een realistische maar tegelijkertijd een hoge som, zeg,000.

En krijgen ze slim en stuur je nep salaris stubs om echt te maken lijken dit geld door uw familieleden. Ze weten dat dit echt zal je enthousiast. En dan natuurlijk, wanneer je chicken vertellen over het, of nog erger je niet vertellen over en neem contact op satisfied een valse nummer dat is eigenlijk een pre-paid mobiele telefoon kochten ze, je voelt je als een totale idioot. Deze truc is het ergste, want het lijkt zo echt. Uw vrienden waarschijnlijk weet de namen van je familie, en helaas zullen ze deze informatie gebruiken tegen je. Jezelf informeren over de regelingen, omdat ze de hete grap van dit jaar. Wees niet een slachtoffer 1 April, vraag alles. Goed geluk.