Mobiele Telefoons En Text Leiden Toddler Dating Metamorfose

Mobiele Telefoons En Sms Leiden Tot Dating Metamorfose

Tenzij je al niet op de hoogte van de ontwikkelingen in de echte wereld, zonder een mobiel apparaat, zult u waarschijnlijk hebben gehoord van de term SMS. Het is ook referrred als “sms’ en.” Het is de woede van de 21ste eeuw, als gebruikers van mobiele apparaten zijn constant bezig om nieuwe dingen te doen satisfied hun mobiele telefoons. We leven vandaag in een voortrazende wereld, en meer en meer mensen wenden zich toddler sms’ en als een manier van omgang satisfied elkaar. De dating wereld is geen uitzondering. Met de aanval van de on the internet daters/, en lange afstand loves rsing, SMS of sms’ en heeft slechts een zeer handige manier van het leven in deze wereld. Paar sms’ en SMS fulfilled emails en IM, u hoeft niet eens te praten om iedereen meer het voeren van een liefdesrelatie of vriendschap. Voer de magische wereld van de mobiele telefoons – satisfied alle bekende merken: Samsung, Nokia, LG, Sony-Ericsson en wat heb je.

TEXT en sms’ en zijn bekend om hun tekort. Iets als “Mt me @ 9 UUR, R spt” of “IM @ 11??” kunt je hele preparation in een paar seconden. Emergency room is geen noodzaak voor de 2 gesprekken, lang uitgesponnen en e-mails, of enige verwarring over gedetailleerde uitwisseling. In feite, sms’ en is een 13 voor mensen satisfied 7 levens van de letterlijk zin om tijd met elkaar.

Hoe verreikende is SMS voor dating? Mobiele telefoon bedrijven maken er meer beschikbaar voor hun klanten, omdat elk verzonden SMS’ en betekent letterlijk geld in hun zak. Onlangs, Cingular Wireless een enquête gehouden om te achterhalen of mobiele telefoons en SMS had echt beïnvloed hun klant romantische relatie. Hun bevindingen bleek dat SMS is in feite de nieuwe dating-tool van de 21e eeuw:

* 38% van de gebruikers zegt een van hun data had gereageerd op sms-berichten verzonden tijdens een diner een gesprek. Van pass away 38%, 31% van hen toegelaten om hetzelfde te doen.

* 10% van de gebruikers hebben een smsje van iemand uit hun leven. Dit maakt de Sex and also the City “Post-It” aflevering kijken minnelijke.

* 17% heeft een smsje te krijgen uit een ongemakkelijke day.

* Van 12% gebruikt sms’ en nieuwsberichten als een conversatie starter satisfied hun date of partner.

* 8% zei een relatie beëindigd mores than aanstootgevende sms-gedrag.

* 28% zou liever de tekst van hun companion dan krijgen verwikkeld in een lang gesprek.

* 5% gebruikt hun mobiele telefoon om tekst een andere liefde rente terwijl u op een date met iemand anders. 7% beweerde ze vermoedden dat hun datum van hetzelfde te doen.

* 6% zeggen dat ze een andere beoordelen door de manier waarop ze tekst

* 59% van de normale daters/ gebruik van sms’ en om te communiceren fulfilled hun data, en 30% van de getrouwde koppels doen hetzelfde fulfilled hun echtgenoten.

Het gaat gewoon om te laten zien, dat TEXT ‘en en sms’ en zijn niet alleen meer verreikende in de dating wereld, lijkt het bijna een vereiste van vandaag. Ga je gang, bereiken en sturen een sms-bericht naar iemand. Dat is wat de magie van mobiele telefonie is alles over.