Negen Regels voor Reclame op Facebook

Negen Regels voor Reclame op Facebook

Voor dat je zo enthousiast over het plaatsen van uw advertentie op Facebook, moet je de regels kennen. Alle dingen worden besteed aan het optreden van de regels. Regels zijn niet gemaakt om te verhinderen dat de persoon, actie of bind hem doen wat hij wil. Eigenlijk, regels zijn bevrijdend. Het maakt beide partijen die betrokken zijn bij een overeenkomst zijn om vrij te bewegen, zonder stoten in elkaars belangen. Het naleven van de regels is van essentieel belang in alle aspecten van het leven vooral in de zakelijke transacties. De markt is een warme plek om te verblijven. Er zijn een heleboel van de hot items er zoals, geld, tijd, investeringen en reputaties. Alle netwerken en sociale netwerksites wilde handhaven van een goede reputatie. Dat is de reden waarom maken ze hun regels zo dat degenen die wensen te komen in samenwerking met hun service weten waar hun grens ligt. Regels zijn onzichtbare cirkels die de bescherming van zowel de advertentie-provider en Facebook.
Wat Zijn De Facebook Advertentie Regels?
Zijn er producten die Facebook specifiek opzet van hun richtlijnen. De algemene richtlijn is:
– De advertentie moet de aanbieder staan voor hun product, bedrijf en merk zoals geadverteerd.
De volgende regels zijn specifiek voor het product categorie.
 Volwassen producten zijn niet toegestaan te worden bevorderd, zoals video ‘ s, speelgoed en zelfs seksuele toebehoren. Anticonceptiva en familie planning kan worden toegestaan, mits ze zijn gemaakt voor het juiste doel.
Lesweken zijn er bepaalde landen die Facebook verbiedt aanbieders om te adverteren zoals alcohol, Afghanistan, Maleisië, Bangladesh, Egypte, gambia, Koeweit, Libië, Noorwegen, Pakistan, Saoedi-Arabië, de Verenigde Arabische Emiraten en Jemen.
 Dating met seksuele functies zijn niet toegestaan, maar online dating op die producten zijn nauwkeurig vertegenwoordigd zal worden getolereerd zolang het goede doel is gewezen.
 Illegale drugs, tabak, drugs en haar toestellen zijn verboden.
 Gokken en loterijen waaronder de vaardigheid gaming events zijn toegestaan indien zij voor de juiste doelgroep. Sommige landen staan niet toe dat dit soort spellen dus Facebook moet ook houden aan de wetten van hun bevoegdheid.
Lesweken met betrekking tot farmaceutische producten en supplementen, medicijnen zijn niet toegestaan te worden online verkocht. Farmaceutische bedrijven die alleen zijn wereldwijd geaccrediteerd zijn degenen die toegelaten worden om te adverteren. Anders, Facebook zal niet vermaken, een farmaceutisch bedrijf te verkopen online medicijnen en supplementen.
Investerin-Software is toegestaan op voorwaarde dat de software de advertentie provider is de verkoop is geen malware of dat spyware. Software die sluipt, of het uitvoeren van verborgen activiteiten van de kennis van de gebruiker is strikt verboden.
Investerin-abonnement diensten zijn tevens onderworpen aan de goedkeuring. Zij moeten laten zien dat de prijs van hun producten, mails checken en manieren hoe om te annuleren de kijker abonnementen.
Alleen door het uitvoeren van een oog door de Facebook regels en voorschriften maakt tot de conclusie dat de voorwaarden zijn zeer discriminerende en zeer conservatief. Het is omdat Facebook zorgt voor de veiligheid van de kijkers die de primaire elementen die worden beïnvloed door onregelmatigheden in de reclame. Ze zijn ook de reden waarom Facebook is aangekomen in de bovenste positie van de sociale netwerken. Kijkers of leden zijn belangrijk voor facebook dus, Facebook wilden ook hun aanbieders te beschouwen voor de kijkers zo belangrijk als ze beschouwd. Facebook wilde ook het maken van een grens waar het de aanbieder vrij kunt bewegen, zonder stoten in de beperkingen van Facebook.