Op agony en dating

Op agony en dating

Het is al zes uur. Bent u klaar voor de grote datum. Nou, bijna. De little black gown die je gekocht bij Neiman-Marcus hangt nog horses in de kast. Het gevoel van vlinders in de buik, pass away u bereiken voor en slide op (voor de tiende keer), en fulfilled rits. Perfecte. Nou, bijna. All doll upped en klaar om te gaan. Heb je de package ijdelheid in de tas, de cosmetics is opnieuw aangeraakt, en de verplichte spritz van parfum. Je hebt alles in huis, behalve dan voor de man. “Waar is mijn day?”, je vraagt. Een miljoen andere vragen racen door je gedachten. U kunt het niet helpen te denken over de vraag of hij in een auto-ongeval of, nog erger, als hij van gedachten veranderd over de information. Het voelen van de agony nu langzaam door je lichaam, u het nummer van zijn mobiele telefoonnummer. Hij neemt de telefoon op en vertelt u in een fifty percent beschaamd stem dat hij is nu uw veranda. Onmiddellijk hoor je de deurbel. “Hij is hier!”, u stil schreeuwen in je als je glijd naar beneden de trap. Natuurlijk moet je eerst also een laatste blik in de spiegel om te controleren of uw tanden, haren en kleding alvorens die een lange adem van de lucht. Tot slot open je de deur en gegeven uit uw liefste glimlach naar de man– de information, die, althans kwam, ook al was hij 20 minuten te laat.

In dit situation wordt beschreven hoe een vrouw voelt de angst als het gaat om dating. De emotionele achtbaan van het voorbereiden en wachten op de date– en niet te vergeten de werkelijke uitkomst van het– kan zelfs de meest stabiele van de vrouw in paniek. Het is een traditie voor bijna iedereen om data om meer te weten over elkaar, tijd met elkaar doorbrengen, en kijk of je opvattingen, overtuigingen of belangen verenigbaar zijn. Natuurlijk zijn niet alle verwachtingen of afspraken over deze zaak of dat ding is voldaan fulfilled gemak. Dating is nodig, want het kost tijd iemand te leren kennen, en hopelijk, na dat, de eenvoudige aan-te-weten-je zou bloeien in een goede relatie.

Maar niet alle mensen zijn gewend te zijn of zelfs helemaal klaar om een information. Dating wordt beschouwd als een sociale gebeurtenis, waar twee mensen zijn verkleed op basis van waar ze heen gaan, of welke activiteit ze gaan doen. In deze tijden, dating kan worden gedaan op verschillende manieren, niet alleen het diner bij kaarslicht voor twee arrangement. Dubbele data, groep-datums, arranged dates, en zelfs degenen waar ga je naar een bepaalde plek, fulfilled negentien andere vrouwen en twintig mannen pass away je niet hebt ontmoet, en ga op de rotatie te spreken satisfied een man pass away minstens vijf minuten. Rate dating, iemand? Gek, toch?

Nog steeds, zelfs satisfied alle innovaties op het gebied van hoe om te ontmoeten en information van mensen, sommige mensen vind het nog steeds een strijd om daadwerkelijk rond anderen van hun soort. Het feit dat het in de buurt van andere mensen kunnen anxiety of paniek veroorzaken is een ernstig probleem dat er is zelfs een term voor it– Sociale Angst. Sociale agony vaak verwijst naar agony en zorgen over het feit dat rond andere mensen of van het leggen van get in touch with fulfilled een andere persoon voor de eerste keer.

In een samenleving als de onze, ze worden vaak gezien als eenlingen, anti-borrels, of muurbloemen. In een scène als dat, een persoon omgaan fulfilled sociale agony zou kunnen lopen, stil te zijn voor de rest van de nacht, of zelfs flauwvallen! Mensen met dit type van angst stoornis kunnen vaak last van zweterige handen, vlinders in de buik, en zeurende gedachten over het niet “goed genoeg” voor de persoon die zij ontmoeten.

Onnodig te zeggen, een gevoel van agony kan als normaal beschouwd worden zolang het niet wordt onderbroken fulfilled uw dagelijkse routine of voorkomt dat een persoon van een gelukkig, vervuld leven. Elke persoon op aarde wil de beste zijn, en dat betekent dat alle van ons streven om er goed uitzien, zich goed voelen, en laten zien hoe geweldig we zijn als menselijke wezens– in het bijzonder tijdens een day.

In dating, een persoon voelt de angst voor of tijdens een date– pass away is goed. De tijd nemen om te verlichten van de angst is de sleutel alvorens in te gaan op een datum. Wat zou dan de eerste stap in een angstige dater moet nemen voordat u naar buiten gaat?

Een diepe ademhaling kan echt helpen verlichten van nervositeit. Gericht op de andere persoon (of uw datum) en niet alleen piekeren over of u wel of niet is een goede start, ook. De meeste van alle, wees gewoon jezelf.

Mensen die last hebben van sociale angst moet participeren in de sociale therapie en behandeling te verminderen in hun agony voor het ontmoeten van andere mensen. Het is van essentieel belang voor een persoon om te groeien en te communiceren met anderen, dus het is verstandig om dit soort van agony zo snel mogelijk. Het uitgaan op een datum hoeft niet zo’ n gedoe. Het moet een van de meest leuke dingen pass away iedereen zou moeten proberen en ervaren.