Problemen met het schrijven van je profiel?

Problemen met het schrijven van je profiel?

Ik hoor je. Kan het verdomd moeilijk om te schrijven bij alle soms, laat staan schrijven over jezelf, laat staan het schrijven van een persoonlijk profiel over uzelf voor op een internet dating site. Waarschijnlijk voel je een beetje zelf-bewuste en de dwaas, oui? Nou, denk aan het als een van de proeven die je moet voltooien om de heilige graal (dat is de perfecte date, natuurlijk niet het eeuwige leven). Je hebt om te doden een veel draken om naar de prinses/ kiss veel kikkers te krijgen tot de prins/ andere domme zinnen. En we zijn hier om te helpen.Dus. Hier zijn Lovestruck.com’s top pointers voor het schrijven van een echt ace profiel zonder een zweet te breken.
1. Maak Een Lijst Van ‘Dingen Pass away Ik Leuk Vind’
Als je totaal writer’ s block en elke zin klinkt vreselijk, gemakkelijk en maak een lijst satisfied de titel ‘wat ik Leuk’. Ik (als een professionele copywriter, natch) aanraden als de eenvoudigste manier om de vorm van een snapshot-in-woorden van de unieke, prachtige, sexy, dateable. Het is ook een heel mooie manier om jezelf een goed gevoel als het herinnert je eraan wat je gelukkig maakt. En hoera voor. *.
2. Antwoord Van Een Van Onze Willekeurige Vragen:.
Probeer het beantwoorden van één of twee van onze Random Vragen (u zou willen geven op de vraag, ook, anders lijkt het misschien vreemd in de extreme) en was een beetje lyrisch in je antwoorden. Denk dat deze als springplanken om u te helpen zo creatief en grappig als je kunt.
Probeer dan het volgende:.
Wat mijn kindertijd bijnaam was en waarom.
Wat ik heb gedaan afgelopen zondag.
Het uitzicht vanaf mijn bureau.
Mijn verborgen talenten.
Mijn favoriete drankje en waarom ik hou het zo.
Mijn favoriete bar en waarom ik hou het zo.
De laatste keer dat ik lachte kid hete thee kwam uit mijn neus/ik nat mijn broek.
En zo verder. Niet blij satisfied pass away vragen? Maak uw eigen, sweetcheeks! Het is een gratis hoofdstad. (Vergeet niet te eigenzinnig. Eigenzinnig is zo warm op dit moment.).
Wil eigenlijk schrijven van een goede ouderwetse zinnen over jezelf, in de traditionele profiel van formaat? Ok, nu komen we kid de volgende punten. Deze focus op hoe te zeggen wat je zeggen – en gemeenschappelijk profiel-het schrijven van niet-nos te bekijken.
3. Niet Negatief.
Ik was van strategy om te suggereren dat je zou kunnen maken van een lijst van ‘Dingen die ik Haat’, maar eigenlijk is dat gewoon niet werkt. En weet je waarom? Omdat negativiteit is niet attractive. (En hoewel een goede boze tirade is altijd leuk, het is alleen grappig als het is geleverd in het juiste medium – en een online dating profiel is dat niet het medium.) Niemand wil tot op heden een negatief persoon. Zinnen als “ik kan niet geloven dat ik ben net dating …” niet testen. (Iedereen die het lezen van uw profiel niet denken dat je raar om te proberen iets als hip en happenin’ als Lovestruck.com. Ze doen het ook, weet je nog?).

4. Vermijd Clichés Als De Insect.
Als je jezelf omschrijven als iemand pass away graag “uit te gaan, naar de bioscoop, satisfied een beetje van lachen, opknoping uit satisfied mijn vrienden, heel makkelijk in de omgang, maar als de nieuwe dingen te doen” dan eerlijk gezegd, je klinkt internet als iedereen pass away ik ooit ontmoet heb. Waaronder mijn moeder. Als je zegt “ik ga graag uit kleine bars satisfied grote drankjes en gratis ansichtkaarten in de hal naast de toiletten. Ik hou van slapen in de bioscoop en het maken van het perceel als ik vertrek. Ik hou van lachen om mijn vrienden wanneer ze zijn dronken en hulpeloos. Ik hou van spontane drinken wedstrijden op ongepaste weekdagen” dan je klinkt als iemand met een beetje pit. Natuurlijk, de pit is subjectief. Maar ik dwaal af. Mijn punt is: het maken van de inspanning om het te onderscheiden van de massa door het vermijden van de dezelfde ol’- dezelfde-ol’ lijnen – het is de enige manier om die ene speciale persoon te ontmoeten om te blaffen hardop lachen en proberen om het te verdoezelen fulfilled een hoest voor hun collega’s ziet, en dan wil heftig Verliefde u’ s ochtends,’s middags en’ s avonds.
5. Niet Te Veel.
Je profiel is ontworpen om een indruk te geven van wie je bent, wat je wilt en waarom je het zo verdomd speciale. Het is niet echt de plek om te pak je borst, ruk je hart, en ziel, en leg ze naakt en pulserend op de on the internet dating operatietafel te wachten op de volgende Verliefde punter om ze aan te vallen met een scalpel. Niet te veel verklappen over de verschrikkingen van de liefde en dating, de grilligheid van vrouwen en de totale bastardry van de mannen. Houden van dat spul tot later on.
6. Jezelf Zijn … Maar Beter.
Natuurlijk, we zijn allemaal online dating omdat de traditionele dating kan wel zuigen. Dus om het maximale uit uw online dating trekkracht, heb je het schrijven van een echt excellent profiel dat laat je niet serieus te worden’ valuable. Dat betekent dat de ideal mogelijke versie van jezelf: de goed geklede, grappig, indrukwekkend, lieve, intelligente, aantrekkelijke, warme, aantrekkelijke, zoenen, zelfverzekerd, onvergetelijk. Dus een flirt. Wees terughoudend. Wees zelfverzekerd. Ongebruikelijk. Glimlachen, fronsen vragend, de boog van je wenkbrauw en pruilen je lip – alle door middel van woorden, natuurlijk. (En terwijl we hier zijn, gelieve niet te veel gebruik van uitroeptekens. Een of twee is ok, maar meer dan dat, maakt u het geluid buiten adem en opgewonden … en dat is niet cool. De Fonz zou het niet veel gebruik van uitroeptekens.).
Oh, en allow op uw punctuation. Voor mij. Echt. We zijn allemaal volwassen. We kunnen gebruik maken van www.dictionary.com.
Nou, ik hoop dat dit helpt. Mijn laatste pointer is om gewoon jezelf te gaan zitten en voor de ellendige ding voorbij. Bedankt voor het lezen. Jullie waren een fantastisch publiek. Ik ben hier al de hele week. Probeer het kalfsvlees.