Returning to The Dating Game

Returning to The Dating GameIk weet niet zo vaak als mijn vrienden doen dateren, misschien ben ik een soort van kieskeurig of een beetje terughoudend over meisjes. De laatste keer dat ik iemand gedateerd, het was ongeveer jaar geleden. Het was leuk, maar ik had het erg druk met andere dingen en nooit echt de tijd om iedereen op heden. Ik denk dat ik moet terug naar de dating scene nu gaan. Wie wil emergency room iemand zonder een datum te anyways zijn!!! Al mijn vrienden aan het daten grote meisjes, ik hou van ze allemaal, en ik denk dat ieder van chicken heeft mij gestuurd op een arranged date met een of twee van hun vrienden, maar het lijkt nooit meer uit te werken. Ik denk dat ik ben very analytisch en misschien een hint van obsessieve dwang in me ergens, maar ik denk niet dat is genoeg om te rijden een vrouw weg van mij … is het?By the means, ik heb een information vanavond fulfilled een ander meisje pass away ik nog nooit heb ontmoet gekregen. Ze had verkering satisfied jongen was ik samen studeren satisfied tijdens mijn schooltijd. Ze hebben waarschijnlijk opgebroken nu en blijkbaar, ze willen me … let me praten over het strategy vanavond.Anyways, ik was gewoon de voorbereiding voor mijn grote dag en ik besloot dat ik kom om dit te schrijven.Ik ben zenuwachtig, deze datum moet goed gaan, moet ik een meisje dat ik kan zeggen dat ik uit, dat ik kan zeggen dat ik verkering fulfilled te vinden. Ik ben moe van altijd het derde been toen mijn vrienden en ik naar buiten ga.Dus, neem wens me succes iedereen.Zijn 10 na 7 en ik moet gaan haar ophalen bij haar thuis.Update: ok, goed, het is al een maand, en wat denk je? De datum is goed verlopen en we zijn eigenlijk daten! We hadden veel om over te praten; haar laatste relatie, mijn handicap niet een vriendin, ha ha, we hadden een rel! Ik ben blij dat het allemaal uitgewerkt, dating is een geweldige tijd. En plus! Mijn vrienden kunnen niet insect me over het niet meer uit iedereen!