Stille Internet dating: De Zen Pad naar Liefde

Stille Internet dating: De Zen Pad naar Liefde

U heeft gehoord dat het existed “Stille Nacht, Heilige Nacht.” Nou, emergency room is iets heiligs over stilte. Verlichting komt om Zen-monniken in de stille meditatie. Met dit in gedachten, hier is een heel vet idee voor een day. Het is zeer ongebruikelijk, om zeker te zijn, en niet velen zullen het proberen.Vraag iemand uit op een date, maar deze regel: noch u noch uw day zal spreken een enkel woord voor de duur van de datum. Dat klopt! U zult beiden een eed van totale stilte.U zult ook houden van alle andere vormen van communicatie toddler een minimum te beperken. Dat betekent dat er geen aantekeningen te maken, weinig of geen hand-signalen, of enige andere vorm van symbolische communicatie.Wat je eigenlijk doet op uw stille information is niet zo belangrijk als het feit dat je aan het daten bent in stilte.Als je bijvoorbeeld uit eten gaan, zou je niet in staat om te spreken met de kelner bij het bestellen van eten. Hoewel je zou kunnen omgaan satisfied deze door simpelweg te verwijzen naar de menu-items, het idee is om de vorm van de information rond het feit dat je niet iets te zeggen. Kies een activiteit zorgvuldig.

Als je naar een film, je zult niet in staat om het te bespreken.Waarom dit idee? Waarom een silent-date? Wat voor goeds kon komen?Nou, om stil te zijn is enorm moeilijk voor ons, die leven in de moderne wereld. We leven in het Tijdperk van de Informatie. Overal is het constante lawaai van de communicatie. Radio’s spelen, Television’ s loeien, de mensen overal te brabbelen in mobiele telefoons, zelfs als ze niets te zeggen. Maar als een persoon kan gewoon stoppen voor een tijd om gewoon te luisteren en te observeren, enorm kunnen nieuwe inzichten worden ontdekt over wat het betekent om vandaag de dag leven.Bovendien, wanneer u uw stilte satisfied een dating companion, u maakt een grote kans om te leren uiterst subtiele aanwijzingen over wie deze persoon is echt, en wat hij of zij voor staat. Web als een blinde persoon moet het vergroten van zijn of haar andere zintuigen om te compenseren voor het ontbreken van zicht, twee stille mensen moeten een dubbele of drievoudige van hun andere zintuigen voor het lezen van wat de andere persoon is als “onder de huid.”De stille information kan produceren werkelijk verbazende inzichten over andere mensen. Interactie en observeren met een andere persoon in de stilte is een machtige ervaring! Ook als je niet comfortabel met een andere persoon in stilte, het is een goed teken dat je niet kunt voelen bij pass away persoon op geen enkele manier.

Dat komt omdat we gebruiken allemaal hersenloze babble te dekken voor hoe we ons echt voelen. We weten allemaal hoe mensen flap uit niets, alleen maar in te vullen die ongemakkelijke stille momenten. Wanneer u de information onder een eed van stilte, je curved gedwongen om te accepteren dat je date op een meer subtiel niveau. U dieper inzicht in hun persoonlijkheid en mind. In feite, kan het nog enkele stille data om het volledige effect van dit.En bedenk dit: Na uw stille datum voorbij is, heb je een keiharde reden voor een tweede date– je nodig hebt om weer samen om uw ervaringen te delen, en te praten over wat je zag en voelde!Dit kan enorm leuk zijn! Bijvoorbeeld, laten we zeggen dat je stil date gaat om een wandeling in een park. Misschien heeft u beide gestopt om te observeren wat wilde bloemen, of onderbroken te staren op een water in een vijver. Na uw stille datum, kunt u vragen uw day: “weet Je, ik wilde echt weten wat je denkt wanneer je naar op zoek was naar die kleurrijke wilde bloemen?” Het antwoord kan verrassend zijn!U ziet, een belangrijk aspect van de stille-date is, dat beide mensen worden gedwongen om hun eigen theorie over wat de ander denken tijdens specifieke evenementen en activiteiten. Wat je dacht dat je date aan het overwegen was om, en wat hij of zij echt overweegt, kunt doden op, of geheel off-base.

De stille information vereist dat elke persoon veel aandacht besteed aan de andere, als je beide streven ernaar om te bepalen betekenissen. Dit kan alleen maar een goede zaak. Te vaak, wat iemand eigenlijk zegt dat niet altijd overeenkomt satisfied wat hij of zij werkelijk betekent. Gesproken communicatie worden vaak verkeerd ge├»nterpreteerd. Maar een stille information geeft de daters/ diepere, meer subtiele inzichten in elkaar. Ironisch genoeg, stille information daadwerkelijk verbeteren van communicatie op de lange termijn. Het doet dat door het forceren van de daters/ te confronteren met het proces van communicatie van een nieuw en dieper niveau.Ik kon gaan en op over de magische wonderen van de stille datum, maar de echte voordelen kunnen alleen worden gerealiseerd door te proberen het. Ja, het kost veel moed om door te wijzen op een stille information, vooral in een eerste afspraakje. Veel mensen zullen denken dat je geschift. Maar de meer diepgaande, broad-minded en minder ondiepe mensen zullen op zijn minst bereid om dit veterinarian idee een keer te proberen.Mensen pass away eens op een stil-date zijn gegarandeerd van interessante mensen– en beter nog, je kan alleen maar de meest interessante en onvergetelijke dating-ervaring van je leven. U kunt zelfs vallen in de liefde.