Te brengen in de Nieuw Bloed

Te brengen in de Nieuw Bloed

Wanneer een senior burger vindt een nieuwe romantische metgezel laat in het leven, het is een prachtig moment voor beiden. Romantiek laat in het leven kan zorgen voor een broodnodige bron van het gezelschap en de liefde die mag ontbreken als de senior heeft verloren van een echtgenoot of door hun gouden jaren alleen. Maar het is vaak voor kinderen van senioren om te gaan door een aantal van angst als ze zien dat papa of mama te genieten van het gezelschap van een ander romantiek in hun leven. En om de kinderen voor het accepteren van uw nieuwe vriendin of vriend, met name als dat een romance zal resulteren in een bruiloft.

Een deel van uw kinderen de weerstand van je dating komt van angst over het verlies van hun ouders, die kunnen net zo diep en blijvend een verdriet als je had in het verlies van uw vrouw of man. Het lijkt misschien vreemd, maar vaak zijn het de kinderen van het huwelijk die de langste verdriet wanneer een ouder gaat. Misschien hebt u al verplaatst in uw verwerking van dat verlies veel meer dan zij. De kinderen, de ouders zijn een permanente instelling en het idee dat een van hen weg zou gaan, lijkt ondenkbaar. En dit gevoel vaak overleeft goed in de volwassenheid.

Dus dat is de eerste grote aanpassing van je familie ahs te maken als ze zien dat je begint te genieten van het gezelschap van de andere sekse. Ze moeten er zeker van bent u niet gaat vervangen vader of moeder in hun hart en dat deze romance zal verwijder nooit de liefde die je koestert voor dat de vertrokken echtgenoot. De kinderen, die liefde moet doorstaan voor eeuwig, want het is de basis van het concept van een familie die een groot deel van hun eigen identiteit, ook al is een ouder kan zijn overleden.

Dit is een volgende stap in het leven roept voor u, de senioren en de oude, wijze Oma of Opa in de familie mix voor sommige van de gevoeligheid en wijsheid van het jaar te helpen uw kinderen en zelfs kleinkinderen het accepteren van uw nieuwe romance en evolueren met u naar een nieuwe fase van het leven. Als je de kans hebt als je begint een nieuwe relatie, is het tijd om te beginnen met de acceptatie proces is voor de vriendschap wordt een romance.

Door te gaan zitten met uw kinderen te bespreken dat dit zal gebeuren, nog voordat dit gebeurt, kunt u beginnen met het acceptatie-proces. In hun gedachten en emotionele systemen, beginnen ze te begrijpen uw behoefte aan gezelschap en voor liefde en romantiek. Je moet dat zo veel als ze doen. Dus leg je uit aan hen.

Dan als je begint in te zien van een romantische interesse, open te zijn met de familie over wat je aan het doen bent. Volwassen kinderen kunnen zelfs tot het punt dat ze zal uw adviseur en uw cheerleaders terwijl u geniet van een nieuw tijdperk van daten en romantiek. Eenmaal op die gebied van het leven is open, dan wanneer je doen “om de datum te voldoen aan de familie” het zal niet moeilijk.

Maar door het houden van de volwassen kinderen altijd in de lus, waarmee ze kunnen praten met elkaar eens dat dit de best mogelijke oplossing voor u en zelfs werken om te helpen de kleinkinderen het accepteren van uw nieuwe romance. Het duurde niet lang voordat hij of zij zal in staat zijn om voor het diner komen, meedoen in de vakantie en echt deel uitmaken van het gezin. Net zoals u uw hart als uw kinderen werden dating en het vinden van nieuwe liefdes, zult u leren uw kinderen hun hart open te stellen voor iemand die steeds voor u belangrijk is. Het is een cyclus van het leven, maar als we hanteren het liefdevol en eerlijk gezegd, het is een goede cyclus.

PPPPP 620