Verbroken Relaties Rebound Op Een Slimme Manier

Verbroken Relaties Rebound Op Een Slimme Manier

Hoe vaak zie je niet een van uw vrienden break-up met een partner voor de lange termijn slechts te vinden, de volgende week, iemand die was natuurlijk helemaal verkeerd voor hen? Het is een van de meest voorkomende na-effecten van het einde van relaties: rebound dating.

Het idee van de rebound relaties is zo ingebakken in de manier waarop we denken over dating, dat het net lijkt natuurlijk om te kijken voor een na een breuk. Er is iets te zeggen voor het krijgen van “terug in het zadel,” het kiezen van een partner als uw oordeel wordt vertroebeld doet meestal meer kwaad dan goed. Als u wilt krijgen over je ex snel, er zijn betere manieren om het te doen.

Band-Aid relaties: rebound mentaliteit

De eerste stap om te houden van jezelf van het doen van iets wat je zult spijt is om een eerlijke kijk op wat je voelt en te begrijpen hoe die gevoelens kan leiden je plekken waar je ze liever niet gaan. Veel keren hebben we net mis het gezelschap en op zoek naar iemand om het gat te vullen in onze planning en ons afleiden van het feit dat ons hart net is gebroken. In dat geval, maak er een punt van het vinden van een sociale time-filler dat geen sprake is van romantiek.

Het onderhouden van uw normen

Het beste wat je kunt doen om te voorkomen dat het krijgen van die betrokken zijn met iemand die niet voor u is: houd je aan je normen. In feite, ga je gang en verhogen ze een beetje net voor het toevoegen van een veiligheids-buffer. Als de persoon met wie je aan het denken over dating is minder vriendelijk, minder intelligent, minder iets dat je normaal zou willen, weg te blijven. De mensen geen zorg voor goede relaties, rebound of anderszins.

Pas op voor de handigste persoon

Wanneer we kijken naar iemand die rebound, we hebben iemand nodig snel. We hebben geen tijd om het “afval” op zoek naar iemand die we echt op, dus we hebben de neiging om te klink op iemand die we al kennen en op zijn minst een aantal van rapport. Het is misschien een goede vriend, een collega, zelfs iemand die werkt bij de supermarkt verderop in de straat. Als je jezelf vallen voor iemand die je nog nooit hebt tenminste een beetje aangetrokken, stoppen en na te denken over wat werkelijk gaande is hier.

Neem tijd voor jezelf

In plaats van het invullen van uw tijd met go-nergens data en nieuwe vrienden maken (dat is “vrienden,” geen “liefhebbers.” Er is een verschil.) Betrokken raken bij iets wat je altijd al wilde doen, maar had nooit tijd voor. Wat je ook doet, blijf niet zitten rond heimwee naar je ex of het wassen van de boekhandel planken voor self-help boeken.

Wees een beetje voorzichtig met jezelf.

Zelfs als je niet huilen in je kussen elke nacht, het einde van een relatie zal uiteraard voel je je een beetje verspilling en weinig energie. Rekening mee houden en proberen niet te starten met grote projecten, voor een paar weken. In plaats daarvan, gun jezelf de tijd om iets te doen wat je leuk vindt.

Natuurlijk, niet elke rebound relatie eindigt in een ramp. Als je geluk hebt, heb je een leuke fling. Als je besluit om mee te doen met iemand die na een breuk, hoewel, zorg ervoor dat u hebt genomen een beetje uit door jezelf en je bent niet de verlaging van de normen. Terwijl we kunnen voorkomen dat de verbroken relaties: rebound data verkeerd gegaan zijn gemakkelijk te voorkomen.