Wat zijn Jouw Wensen bij het daten?

Wat zijn Jouw Wensen bij het daten?

Wat zal je blij? Wat voor soort vrouw slaat u op? Welke eigenschappen zoek je in een vrouw? Heeft ze slanke lange benen of vollere heupen en dijen?
Is ze in een bepaalde leeftijdsgroep? Dat doet ze regelmatig uit te werken? Sportief? Beschouw alles wat je kunt bedenken!

Nu wat voor type persoonlijkheid heeft uw droom vrouw hebben? Is zij het uitgaande of verlegen? Dat doet ze ook liefde om uit te gaan en zich te vermaken, of is ze meer van een homebody type dat houdt van koken en naaien? Ze Is een dame of een zwerver? Of een beetje van beide? Schrijf alles op wat je WILT. Wat zijn haar muziek en voedsel voorkeuren? Dat doet ze ook als sportieve evenementen? Discotheken? Reizen? Winkelen? Heeft ze net als de dieren? Kinderen? Heeft ze kinderen? Heeft ze een carrière? Ze Is een student?

U gaat op zoek naar bepaalde kenmerken en eisen die u zoekt in een vrouw. Niet verlegen zijn, of schuldig is, over deze vereisten. Nooit schamen voor wie je bent en wat je wilt. Er zijn vele soorten van de vrouwen die er zijn, en velen van hen zullen voldoen aan uw eisen. U moet beslissen uw minimale eisen. Je moet ook om erachter te komen van welke eigenschappen of kenmerken die u bereid zijn om compromissen te sluiten.
Als u vooruitgang door middel van ontmoeting en dating verschillende soorten van de vrouwen de ideale vrouw kan verliezen of vast te stellen nieuwe kwaliteiten. Je moet gefocust blijven op wat je wilt, ook als dat steeds verandert, om vooruitgang te boeken in een positieve richting. Door te weten wat je wilt, je zult in staat zijn om het elimineren van ongewenste soorten van de vrouwen. U wilt om elkaar te ontmoeten en vrouwen die u wenst met weinig gedoe met batterijen of verspilde inspanningen.

Als u de vragen hebt beantwoord eerlijk te zijn, je moet meer weten over wie je bent en wat je zoekt. Ik durf te wedden dat als je kijkt over je analyse vindt u dat de vrouw die je wilt vergelijkbare fysieke en karaktereigenschappen als uzelf. Ongetwijfeld deelt ze dezelfde interesses en waarden, en waarschijnlijk heeft zij houdt van jongens zoals jij. De informatie die verzameld wordt hier zal later worden gebruikt om uw plan op te halen en te verleiden de vrouw (of vrouw!) van uw dromen.

Als u nog niet verdwenen door en beantwoord de vragen hierboven in te schrijven!
STOP dan met wat je aan het doen bent en beantwoorden ze NU!

Het is in uw eigen belang om te weten wie je bent en wat je wilt. Hieronder gaan we praten over wat vrouwen willen, dus je moet weten wat je voor gaat en wat je zou moeten veranderen om aantrekkelijk en toegankelijk voor vrouwen. Nu dat je weet wat je wilt, het is tijd voor u om erachter te komen wat vrouwen willen. Als je eenmaal weet wat ze wil, kunt u beginnen met de fine-tuning van je eigen gedrag beter uw kansen van het krijgen van Miss Recht. Als je eenmaal weet wat ze wil, u heeft dan de bevoegdheid om een beroep op de vrouw en haar wil.

Vrouwen Zullen Niet Langer een Mysterie!

Voor de meeste vrouwen lijkt het erop dat we raakte een zachte plek. Met dit project ons doel was niet om vrouwen kleineren, of om ze in te checken; het was om uit te leggen in de diepte van de fronten dat veel vrouwen onbewust, de emotionele processen die motiveren hun acties in de richting van je, hoe te spelen, hun emotionele processen om ze te laten denken dat je de man, hoe herken je de tekenen van een meisje dat ‘ s leiden u op, en vervolgens hoe om haar te laten vallen voor je als je dat doet.

Dit is absoluut DE DATING GIDS OM een EIND aan ALLE DATING GIDSEN. Vrouwen hebben tegenwoordig een veel houding, en als je een enkele man er is veel dat je moet weten als u wilt een relatie, of gewoon een one night affair. De waarheid is dat vrouwen graag de aandacht die ze krijgen van jongens, en dat is waarom velen van hen gaan van de ene naar de volgende. U hebt waarschijnlijk gezien dat dit voor jezelf. Susie Huisvrouw zijn is een ding van het verleden. Veel van de huidige jonge vrouwen zijn manipulatieve en schandalig en
de meeste jongens hebben gevonden op de harde manier.