Wenen: Stad Van De Kunsten

Wenen: Stad Van De Kunsten

Aan de oevers van de Donau, Wenen en haar bevolking van meer dan 2 miljoen mensen koesteren trots op hun culturele erfgoed. Wenen-de liefdesrelatie met de arts gaat eeuwen terug en hielp maken het vandaag de dag van Oostenrijk, de nummer een toeristische attractie.

Een romantische keizerlijke stad Wenen draagt de kenmerken van een hoofdstad met een rijke geschiedenis, prachtig afsteekt tegen de moderne infrastructuur.

Een stad van muziek, Wenen was de thuisbasis van enkele van de grootste componisten. Mozart, Beethoven, Schubert en Strauss waren allemaal trots Wenen hun huis.

Wenen is het muzikale erfgoed is bewaard gebleven tot op de huidige dag. De Wenen Boys Choir is populair en de Wiener Philharmoniker blijft een wereld klasse orkest.

Maar het is niet alles over de klassieke muziek. Wenen heeft een bruisend nachtleven dat vergelijkt met de beste, catering voor mensen van alle leeftijden, jong en oud.

Van oudsher een stad van cultuur, Wenen beschikt over vele talenten onder haar repertoire. Ongeacht de tijd van het jaar, kunt u bepaalde de stad heeft veel te bieden.

Een theater pauze is altijd een bijzondere ervaring; een voorproefje van de nieuwste film-en dansproducties, of gewoon achterover leunen en genieten van het beste van de klassieke opera. Een breed scala concerten en tentoonstellingen worden gehouden gedurende het hele jaar.

Als je gewoon wilt om te ontspannen en doelloos kijken naar de wereld gaat door vervolgens een beeline voor één van Wenen is met de vele koffiehuizen. Het gewicht af van uw voeten en de uitwisseling van gedachten van de dag met uw collega-kenners.

Voor degenen die behoefte hebben aan iets een beetje sterker, een bezoek aan één van de vele wijnlokalen zal u ontspannen in een mum van tijd.

Dwars door de geschiedenis, Wenen heeft omarmd de wereld van kunst en trots heeft veel van zijn eigen wereld beroemde kunstenaars. Door de eeuwen heen, de koningen en koninginnen van Oostenrijk waren hartstochtelijke verzamelaars, rendering Oostenrijk – Wenen in het bijzonder – een schatkamer van kunst.

Veel van deze meesterwerken te zien in het Museum van Schone Kunsten; een prachtig gebouw het tentoonstellen van werken van over de hele wereld, in het bijzonder die van haar favoriete zonen.

Inderdaad, kunst en literatuur functie voornamelijk tijdens de Vienna ‘ s geschiedenis. Ondergrondse stations ontworpen door Otto Wagner zijn vermeld eigenschappen; het huis van de koffie literatuur wordt verteerd door jong en oud.

Waar u verblijf in Wenen, de historische monumenten zijn nooit ver weg, veel dateert uit de middeleeuwen.

Gelegen in een prachtige tuin, slot Belvedere is een prachtig voorbeeld van een Weense architectuur. Ontworpen door de beroemde architect van de Barok Von Hildebrandt, de prachtige paleis werd oorspronkelijk gebouwd voor Prins Eugene van Savoy.

Naast hun liefde voor de kunsten, de Weense liefde om te winkelen. Markten zijn verspreid over Wenen, maar de meest populaire is de Naschmarkt. Dateert uit de 16e eeuw, alles van kinderen schoenen met appels kunnen worden gekocht. Als je tegen de drukte, koopjes zijn overvloed.

Geniet van het plezier en spelletjes bij de Prater in Wenen de grootste kermis. Als het lawaai en de drukte te veel, te ontsnappen naar de open velden of maak een wandeling door het aangrenzende bos en chill-out met de flora en fauna.

Voor een spectaculair uitzicht over de stad, het hoofd voor de Donau Toren, plaatselijk bekend als de Concrete Naald. De toren is ruim 350 meter hoog, met je hoofd in de wolken, Wenen nog nooit zo goed uitgezien.