Wetten van Aantrekking Deel XI

Wetten van Aantrekking Deel XI

Na de Attractie

Het vangen van de interesse van de persoon die u geïnteresseerd bent in slechts de helft van de strijd in de opkomende bij de leading van de dating totempaal. Nu dat u hun interesse, wat ga je doen?

In het belang van het feit dat de wereld is nu een gigantische smeltkroes van vele verschillende culturen is het belangrijk om te begrijpen dat het niet zo eenvoudig zijn als vragen of het item van je affectie heeft een belangstelling pass away u voor het diner en een drankje later on op de avond. Verschillende culturen hebben verschillende regels over dating, en een overtreding van een van deze bestaande mores kan dienen om u een item van afkeer en place in de ogen van de persoon die u wilt het meest te imponeren.

Natuurlijk, de meeste mensen begrijpen dat niet alle culturen hebben dezelfde adviezen van de relatie tussen een guy en een vrouw en daarom minder kans om te worden beledigd door een kleine misstappen; echter, het is nog steeds van vitaal belang dat u inzicht in de culturele richtlijnen van de persoon waarin je geïnteresseerd bent.

Amerikanen hebben een veel lossere visie op de positie van de dating dan is aangehouden door vele andere landen. Fysiek get in touch with op de eerste date is toegestaan, zij het van een kuis van aard zijn; hand in hand en kussen goede-avond aan het einde van de avond is te verwachten als beide partijen zijn geïnteresseerd (als beide partijen zijn emergency room niet in geïnteresseerd het zou kunnen blijken te zijn van een lang en rustig’ s avonds). Veel oosterse landen, zoals Korea, vergunning dating, zelfs op jonge leeftijd; echter, openbare uitingen van genegenheid van een fysieke aard zijn afgekeurd in veel gevallen; deze personen kunnen niet comfortabel zijn satisfied zoenen of knuffelen in het openbaar, satisfied name in de voorkant van vreemden. Andere landen doen niet aan dating; als een man en een vrouw zijn geïnteresseerd in elkaar, is het te verwachten dat het uiteindelijke doel van hun relatie zou moeten zijn huwelijk, satisfied elke stap gemaakt fulfilled dat opzet in het achterhoofd.

Emergency room zijn ook vele culturen die er op aandringen dat de familie een grote rol spelen in het bepalen van die andere lid-date. Emergency room wordt van uitgegaan dat wie ze zijn geïnteresseerd in zal nemen de tijd om kennis te maken fulfilled de familie en om deel te nemen in de familie. Om dit te doen anders zou worden beschouwd als onbeschoft en beledigend. Andere culturen doen het niet opportuun voor een persoon die geïnteresseerd remains in een lid van de familie kid het bijwonen van een familiebijeenkomst, totdat de relatie is opgericht als een permanente.

Uiteraard zijn er vele valkuilen pass away betrokken zijn bij een poging om een relatie over culturele verschillen. De meest belangrijke stap die een individu kan doen als ze geïnteresseerd zijn in dating een persoon uit een ander land is om te leren van de stappen van hun liefdesdans om te voorkomen dat je op alle tenen.