Wetten van Aantrekking Deel XII

Wetten van Aantrekking Deel XII

Verboden Attractie

Er zijn veel situaties waarin een man en een vrouw kunnen ontmoeten en ontwikkelen van een interesse in andere, niet allemaal van die lening zelf aan de ontwikkeling van een stabiele relatie. Er zijn een aantal gelegenheden waarop een man en een vrouw ontmoeten elkaar en worden aangetrokken tot elkaar, maar niet in staat te handelen op basis van deze gevoelens. Wat kunt u doen als u het slachtoffer bent geworden van een verboden attractie?

Er zijn veel situaties waarin een attractie kunnen worden verboden, en elk heeft een andere set van een vastgesteld protocol. Laat ons beginnen met de meest voorkomende geval van verboden attractie. De persoon die je bent aangetrokken door al in een relatie met iemand anders. De vraag die moet worden meegewogen, is hoe serieus hun relatie is. Als ze zijn alleen maar casual dating met dien verstande dat zij kan elke andere mensen zien als ze dat wensen, is er geen reden om dit toe te staan om te voorkomen dat u handelt op basis van uw interesse. Aan de andere kant, als de relatie is een exclusieve one is het beter om een vriendschap en wachten voor die relatie te lopen dan om te proberen om op te treden te snel.

Als de man of vrouw die heeft gevangen, uw oog is getrouwd en wonen in een monogame relatie met hun echtgenoot het is beter om een stap opzij te doen dan verder te gaan met de relatie. De kans is groot dat ze niet kiezen aan het einde van hun huwelijk voor u en er is alleen zo lang dat een affaire kan doorgaan zonder dat iemand het krijgen van pijn. Het is niet altijd de echtgenoot van de andere persoon die zich het slachtoffer van deze situatie; wil je echt om naar huis te gaan in de nacht, wetende dat de persoon waar je van droomt zal worden terug te keren naar iemand anders het bed?

Een ander obstakel is vaak de regels tegen verbroedering op de werkplek. Er zijn veel obstakels op stap rond in deze situatie en het beleid van de onderneming moet zorgvuldig worden overwogen. Als het beleid van de onderneming alleen maar ontmoedigt dating onder haar medewerkers, bent u uit met een collega en de twee van u zijn in staat om de baan gedaan te krijgen zonder dat je op een grote show voor uw medewerkers is er geen reden dat deze relatie niet kan worden nagestreefd met de nodige discretie. Houd in gedachten, echter, dat zelfs na het einde van de relatie die de twee van u zullen hebben om samen te werken. Als dit is niet iets dat u zich daar prettig bij voelt is het beter om het onderhouden van een vriendschap met die individuele en evalueren van uw gevoelens op zo ‘ n moment als een of beide van jullie zijn gereed om te zoeken naar een nieuwe baan.

Er zijn vele andere soorten van verboden attractie, en deze zal verder worden besproken een beetje later in deze collectie, maar deze twee zijn de meest voorkomende en moet worden behandeld met een groot deel van de zorg.