Wie Zijn De Mensen Die Romantiek, Internet dating Scams Gericht Op?

Wie Zijn De Mensen Die Romantiek, Dating Scams Gericht Op?

Het aantal gevallen van romantiek, dating scams zijn op de stijging sinds het ging om het publiek kennis niet al te lang geleden.Toch, veel mensen in de Westerse wereld nog te begrijpen van de realiteit van het feit dat deze zwendel lijkt te zijn op de stijging.Misschien wel, omdat de meeste van de mensen die geld verliezen aan deze oplichting niet praten over hun verliezen.Veel mensen geven de voorkeur aan het dragen van de financiële verliezen in stilte, in plaats bekend te maken aan enige andere partij.

Aan de andere kant, in Nigeria en andere plaatsen waar de oplichters werken van grote hoeveelheden dollars worden ontvangen op een dagelijkse basis van de oplichting.In de derde week van Maart, bijvoorbeeld, een 20-jarige jonge man, die om toelating kid de universiteit, opgelicht 5000 Britse Pond van een vrouw van middelbare leeftijd pass away in het Verenigd Koninkrijk.Hij is niet de enige verzamelen van dergelijke bedragen van dating of romantiek oplichting.Dagelijks, in duizenden cafés over Nigeria, vooral in het Zuidwesten, en andere West-Afrikaanse landen tienduizenden jongeren werken actief aan de oplichting, op zoek naar dergelijke slachtoffers.

Maar dan rijst de vraag, die doen de oplichters doelwit voor hun activiteiten? Doen ze gewoon op iedereen, overal kunnen geven, of hebben ze een bijzonder stel mensen, dat zij gericht zijn op te beroven hen van hun geld?

Van wat ik kon verzamelen voor mijn onderzoek, hier zijn de belangrijkste soorten van mensen die de oplichting zijn gericht op:

1. Ouderen en andere eenzame groepen: Ouderen, vrouwen en mannen op zoek naar gezelschap wordt aangenomen, zijn bijzonder kwetsbaar voor oplichting.Zij worden geacht te worden, zacht van hart, en bereid zijn om een deel van hun geld in ruil voor de romantische liefde en aandacht.

Andere eenzame groepen van mensen zijn ook een prime target. Hun eenzaamheid maakt om in de behoefte van sommige vormen van de onderneming die niet straight beschikbaar om chicken heen in hun directe omgeving en die de oplichters direct leveren.

2. Gescheiden vrouwen, onlangs gescheiden vrouwen en dergelijke zijn makkelijke slachtoffers van de oplichters. De trauma’ s van hun echtscheiding of scheiding maakt chicken kwetsbaar voor online oplichting. De oplichters jagen op verschillende dating sites voor vrouwen, zoals deze.

3. Mensen satisfied overgewicht: deze mensen zijn over het makkelijkste om te richten en te ontfutselen, volgens de oplichters.

Het lijkt sommige mensen satisfied overgewicht hebben iemand nodig om ze te bewonderen en te houden van hen zoals ze zijn.
En het blijkt ook dat een aantal van hen zijn onzeker emotioneel.

En het blijkt dat als gevolg van deze, sommige vrouwen met overgewicht lijken om iets te doen om substantial te houden aan een guy, zelfs als ze niet weten of hij echt is.

Het blijkt dat het hun gevoel van onveiligheid en hun behoefte aan aanvaarding, die vaak misbruikt om geld te krijgen van hen.

4. Mensen die op Zoek zijn naar Seks: Veel grown-up web sites zijn een speciale doelgroep van de oplichters.De oplichters toon naakt foto’ s van zichzelf en seksuele handelingen fulfilled de personen die ze ontmoeten op de internet site.
Meestal zijn het de mensen opgelicht door middel van volwassen internet sites nooit bekendmaken dat ze waren opgelicht of houden hun verliezen om zichzelf te zijn.

Al die geïnterviewd en die geld verloren oplichting via dit betekent dat gedaald naar cijfers geven aan hoe groot ze waren opgelicht van

Mensen met AIDS, en anders-validen zijn ook een doelwit van de oplichting.

Dit is geenszins een uitputtende lijst van de gegevens pass away worden aangestuurd door de oplichting.Deze gebeuren om de meest populaire zijn de oplichters doel.

De beste manier om te gaan satisfied de dating of romantiek oplichting is om te weten hoe de oplichters te werk gaan en verstandig zijn hun manieren.

Het opleiden van jezelf over deze oplichting helpt u om te weten hoe om te voorkomen dat het je overkomt.