Wilt Trouwen Rijk? Tips Over High-Society Dating

Wilt Trouwen Rijk? Tips Over High-Society Dating

Dames: op Zoek naar het vervullen van uw sparkling wine wensen en maken uw kaviaar dromen werkelijkheid? Trouwen rijke.

Maar denk niet dat het nastreven van een rijke man als oppervlakkig. Volgens “Hoe om Te Trouwen satisfied Een Multi-Miljonair: De Ultieme Gids Voor vermogende Internet dating,” door Ted Morgan, Serena en de moeite Waard, de meest voorkomende kwaliteiten die vrouwen willen in een guy – charme, wit en intelligentie, bijvoorbeeld – kan worden gevonden in de meeste rijke mannen. Zoals het boek zegt: “de kas is een heel mooi bijkomend voordeel.”

Een van de eerste stappen gezet om te trouwen satisfied de rijke is te krijgen op de “high total assets” dating circuit. De volgende pointers uit het boek zullen u helpen bij het vinden van een rijke minnaar in een mum van tijd.

* Bereiden. Die is rijk, waar deze mensen wonen en hun vroegere en huidige verwikkelingen. Chatten met high-society vrouwen is een geweldige manier om uit te vinden wie op de markt.

* Ga waar de rijke gaan. Omdat veel rijke mensen vinden hun vrienden bij sociale evenementen, vermengen zich op high-end cocktailparty en liefde voordelen in plaatsen zoals New York City, Southampton, brand-new york, Aspen, Colorado. en Hand Beach, Fla

. Koop nooit het restaurant ticket, echter. Restaurant tickets aan liefdadigheid partijen kan variƫren van 0 kid meer dan,000. Om te voorkomen dat het betalen van een arm en een been, kopen de after-party ticket voor in de plaats.

* Zoek een henchman. Als je ongemakkelijk gezelligheid alleen, een man of vrouw, vriend of vriendin mee te helpen voel je meer ontspannen en te regelen introducties.

* Ga in als “arm candy.” Het bijwonen van de partij met een mooie information die is op zoek naar rijke vrouwen. U kan het werk van de kamer samen en helpen elkaar aan potentiĆ«le companions.

“Hoe om te Trouwen met Een Multi-Miljonair: De Ultieme Gids Voor vermogende Dating” bevat ook onderwerpen als hoe om te voorkomen dat de meest voorkomende high total assets dating valkuilen en hoe te onderhandelen over de huwelijkse voorwaarden. Het boek bevat ook een lijst van de rijkste alleenstaande of gescheiden mannen in Amerika.